Problém při přeinstalaci windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Dreamer159
- Nováček

-
Problém při přeinstalaci windows
Dobrý den mám takový problém když si chci přeinstalovat windows XP tak najedu do BIOSU nastavim botování, uložím ale jak restartuji počítač tak se mi nespustí instalace z CD ale naběhne mi normálně windows. Zkoušel sem to už několikrát ale PC se pokaždé normálně spustí.
Předem díky za pomoc.
- xsahr
- Začátečník

-
Re: Problém při přeinstalaci windows
napiš jsme jak máš nastaveny ten boot ..
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Originalni medium nebo zalozni?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Dreamer159
- Nováček

-
1St Boot Device CR-ROM
2St Boot Device HDD-0
3St Boot Device Floppy
2St Boot Device HDD-0
3St Boot Device Floppy
- zombux
- Odborník PCT

co to je za základní desku? každá novější deska (cca 5 let) má při bootu možnost klávesou vybrat boot médium, a není třeba to jak magor štelovat v biosu. obvykle to je něco typu F8 (Asus, Gigabyte), F11 (MSI) apod., chce to zkouknout. zkusil bych pomocí tohohle natvrdo vybrat boot z CD, pokud to nevyjde tak ještě odpojit všechny disky a nechat jen CD, a v případě že ani to nejde a je použito neoriginální médium, je jasné že chyba je tam.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- xsahr
- Začátečník

-
Tak já mám vždy nastaveno
Floppy
cdrom
hardisk.
Sputim pc dam tam cd a už to hlasí at zmáčnu klávesu ..
Mno když ti to nadále nepůjde tak zkus tvuj hadr dát do jiného PC. kamošovi když instaloval W7 hlásil program že nemá HDD
takže nemá kam instalovata, a v mém PC to našlo.. ale to byla asi chyba desky..
Floppy
cdrom
hardisk.
Sputim pc dam tam cd a už to hlasí at zmáčnu klávesu ..
Mno když ti to nadále nepůjde tak zkus tvuj hadr dát do jiného PC. kamošovi když instaloval W7 hlásil program že nemá HDD
- Dreamer159
- Nováček

-
Ale tenhle PC už byl několikrat přeinstalovany akorat sem to nepreinstalovaval ja.
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Ahoj,
prvně by bylo dobré asi odpovědět otázku LiveBomb-a, "Originalni medium nebo zalozni?"
Jak psal zombux, můžeš sem dát typ základní desky?
Zkus při startu PC mačkat F8 nebo F11 (dle výrobce desky), nepodaří se Ti dostat do rychlého boot menu?
prvně by bylo dobré asi odpovědět otázku LiveBomb-a, "Originalni medium nebo zalozni?"
Jak psal zombux, můžeš sem dát typ základní desky?
Zkus při startu PC mačkat F8 nebo F11 (dle výrobce desky), nepodaří se Ti dostat do rychlého boot menu?
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.