Magazín - nazor na vyvoj
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Magazín - nazor na vyvoj
ale zase to nepřeháněj... takovýhle věci sem napíšeš a já se za týden dozvím, že to řekla redakce (protože to nikdo nedementoval)
A neházej sem ani čísla, protože nemáš přesnější statistiky smazaných komentářů než já. Pojď na pivo a já ti to ukážu. A uvidíš, že nemáš pravdu.
A neházej sem ani čísla, protože nemáš přesnější statistiky smazaných komentářů než já. Pojď na pivo a já ti to ukážu. A uvidíš, že nemáš pravdu.
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jinak teda ještě jedna věc... za to můžu trochu já v rámci implementační nedokonalosti. Pokud rozumný komentář odpovídá na něco, co smažeme, jde taky pryč. Protože jsem občas trochu líný programátor...
Burn in hell.
- Cooper69
- Začátečník

dík. to by vysvětlovalo mnohé.... a psal jsem že nevím kolik to je procent 
Ahoj.
- beardie
- Středně pokročilý

¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, newska byla naprosto nevhodná a proto jsme ji také sundali. I tak díky za upozornění.
Burn in hell.
- beardie
- Středně pokročilý

newska bola v poriadku, iba nadpis bol nevyhovujuci
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To nepochybně... viz příloha.ondra.palas píše:Je nutné každý druhý nadpis v novinkách ukončovat vykřičníkem....
![]()
Vždyť to vypadá neskutečně hloupě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- beardie
- Středně pokročilý

co maju spolocne newsky EHW s PCT?
snazil si sa len poukazat na to, ze konkurencia robi to iste ako ospravedlnenie pred svojou chybou?
snazil si sa len poukazat na to, ze konkurencia robi to iste ako ospravedlnenie pred svojou chybou?
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
beardie píše:co maju spolocne newsky EHW s PCT?
kotas píše:Já už na PCT nechodím, pouze na forum, takže nevím co se tam píše a je to dobře, protože ten hnus se nedal prostě číst, chodím na ExtraHardware či na nějaký zahraniční web, když chci newsku..více lidí kolem mě to taky tvrdí - že PCT je brak....
Je to "Mega Sux Hardcore Bulvár".
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- beardie
- Středně pokročilý

kotas == ondra.palas?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Mimochodem, nepřemýšlí vedení PCT magazínu o změně názvu serveru popř. založení odnože magazínu informující o hrách? Poslední dobou je na PC Tuning magazínu přehršel novinek o hrách, i když na server tématicky vůbec nezapadají.
- cooper123
- Nováček

-
PCTuning je nejlepsi, nemam vic co dodat. Posledni rok sel rapidne nahoru. Diky Mirkovi a ostatnim za skvelou praci. Ode mne maji palec nahoru.
- heroik
- Začátečník

A to psal který redaktor?
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Neuvažuje. S tím „přehršlem“ to nebude zase tak horké. Procentuálně se v součtu novinek za měsíc jedná zhruba o 2 procenta.Krteq píše:..
// heroik: až zde zveřejníme grafy, budeš se asi hodně divit. Nás stále více a více čtenářů. To se nedá říct o konkurenci, od které se bohužel stále odvracejí. Statistiky mluví jasně. Psát si tu můžete co chcete
- Fofrer
- Začátečník

no jisteze mas vic ctenaru, kdyz se cilova skupina ctenaru zmenila na deti skolniho veku... 
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Statistiky mluví jinou řečí: už pochopte, že stokrát opakovaná lež se pravdou nestává. NashleFofrer píše:no jisteze mas vic ctenaru, kdyz se cilova skupina ctenaru zmenila na deti skolniho veku...
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě na tom všem osobně nejvíce mrzí, ta demagogie a démonizace autorů, co tu z toho vznikla. Nejvíce mne ale zklamal kotas. Člověk mu poradí ve vláknu s výběrem LCD monitoru, odkáže mu vlastní recenzi načež za ni poděkuje a týden na to se od něj dozví, že píšememe „megahustosuxxx bulvár“.beardie píše:kotas == ondra.palas?
Naposledy upravil(a) -HoNY- dne úte 5. říj 2010, 19:10, celkem upraveno 2 x.
- Fofrer
- Začátečník

oh statistika ti ukazuje vek ctenaru? V tom pripade nam ji predved prosim.. mnozi i ja se asi budou divitbandita píše: Statistiky mluví jinou řečí: už pochopte, že stokrát opakovaná lež se pravdou nestává. Nashle
- Ssnake
- Začátečník

-
mate ve statistikach i vek ctenaru? no offense - kde jste to sehnali? taky bych neco takoveho potreboval, [joke]mozna by nebylo spatne brat i jejich rodne cisla a tak....[/joke]bandita píše:Statistiky mluví jinou řečí: už pochopte, že stokrát opakovaná lež se pravdou nestává. NashleFofrer píše:no jisteze mas vic ctenaru, kdyz se cilova skupina ctenaru zmenila na deti skolniho veku...
//heh, asi nejsem jediny kdo chce takovou peknou featuru!
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285