A vy si citate pri tych novych veciach aj tie texty napisane cervenym pismom?
Napr. jak tu niekto spomenul Snipera, ano, ked bude mat vsetky tie veci tak ho nebude mozne zabit headshotom, no a? Odhliadnuc od toho, ze ked hram za snipera, tak ma viac stve spy, nez nejaky hs, ktory sa obcas niekomu podari...tak vsimli ste si, ze ten balicek obsahuje noz, ktory ma v minusoch "20% fire damage vulnerability on wearer", a odstrelovacku, ktora ma v minusoch
"No headshots"? navyse ma o nieco nizsi damage nez klasika a samozrejme, kedze s nou nejde dat headshot, tak s nou tak lahko niekoho nezlozite (hlavne Heavyho napr.)
Keby tie nove veci aj dostanem, tak osobne asi volim klasiku: odstrelovacka/luk, jarate a kukri...osobne si myslim, ze je to v praxi uzitocnejsie
Wuuduu: suhlas, mna tie nove veci nejak extra nezaujimaju, ked ich dostanem, tak ich vyskusam a ak mi vyhovuju viac, tak ich pouzivam, naviac mam casto pocit, ze tie nove veci su horsie nez zakladne, napr. "Natasha", sice ma v plusoch nejake spomalovanie pri zasahu, ale toho som si popravde v praxi nevsimol, ked maju kam, tak vacsinou utecu bez problemov aj tak, za to nizsieho damagu si vsimnem hned, ale aj tak to pouzivam, lebo vydava ovela lepsi zvuk