zajímalo by mě, jak si výkonově stojí tyhle dvě mobilní platrormy (amd ultrathin vs intel atom)
co je jak dobré při vytížení procesoru na 100%(hraní her, nepište mi, že ani jedno na hry neni, to vim)
dál jestli je lepší výkonově amd athlon II neo K325 nebo intel atom D525 popřípadě core i3 a jak by na tom měl být bobcat
diky
amd ultrathin vs intel atom
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- Maor
- Začátečník

- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: amd ultrathin vs intel atom
Z techhle dvou je vykonejsi Athlon, najdi si ty 2 CPU treba tady http://www.notebookcheck.net/Mobile-Pro ... 436.0.html
Core i3 je vykonem nekde jinde, tak minimalne na dvojnasobku techle dvou CPU, podle modelu. Vykon bobcatu zatim neni znamej, ale ten nez bude na trhu, tak uz tu nebudou ty procesory co resis ted.
Core i3 je vykonem nekde jinde, tak minimalne na dvojnasobku techle dvou CPU, podle modelu. Vykon bobcatu zatim neni znamej, ale ten nez bude na trhu, tak uz tu nebudou ty procesory co resis ted.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Maor
- Začátečník

a vyšší výkon athlonu je způsoben čím? nemá HT a má nižší takt o 0,5GHZ, přeci za to nemůže jen postupné zpracovávání dat u atomu?
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Atom je osekanej shit a ma tragickej pomer vykon/frekvence, to je znama vec, ani 2 jadra s HT to nevytrhnou. Athlon II Neo je jen podtaktovanej Athlon II X2, neni osekanej o cache ani nic jinyho takze si vykon v mezich moznosti drzi relativne vysokej
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Porovnej si obe architekrury. K10 vs Bonnell.
Bonnell ma realne polovicni vykon, nez bezne Pentium M. Je to v podstate vyvinuta i486. Primarne navrzeno pro nizkou spotrebu.
Neo je klasickej low-volt dual Athlon II.
//rychlejsi...
Bonnell ma realne polovicni vykon, nez bezne Pentium M. Je to v podstate vyvinuta i486. Primarne navrzeno pro nizkou spotrebu.
Neo je klasickej low-volt dual Athlon II.
//rychlejsi...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com