Problem s wifi

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Deevy
Nováček
Nováček

Problem s wifi

Příspěvek od Deevy »

Dobrý den. Mám doma notebook acer timelineX 3820TG a nemůžu přijít na kloub tomu, proč mi blbne wifi připojení, proto prosim o radu. Zapnu notebook a vpravo dole se objeví tato oznamovací ikonka: http://yfrog.com/28wifiqp. Wifi dioda nekdy sviti nekdy ne (nepostrehl jsem na cem to zavisi). Kdyz dam notebook do rezimu spanku, a pak ho probudim, tak se tato oznamovaci ikonka zmeni na normalni, funkcni a wifi fujnguje. Ale neni to pravidlem. Treba dnes jsem notebook zapl a ani po restartu ani po dvou probuzenich z rezimu spanku se wifi nerozjela. Instaloval jsem jiz 2 typy ovladacu na konkretni typ notebooku a problem to nevyresilo. Muže byt problem v hw? Mam win 7 64bit. Kdyz si v ovladacich panelech otevru centrum nastaveni mobilnich zarizeni, tak tam je bezdratova sit vypnuta a tlacitko zapnout bezdratovou sit je zesedle, nefunguje. kdyz Dam Fn+F3 kde si zapinam wifi a bluetooth, tak tam je wifi zapnuta. Fakt uz nevim co zkusit. Delalo to jak vcera, tak i dnes s novymi ovladaci. Dekuju moc za jakoukoliv radu.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s wifi

Příspěvek od petr_ »

Spoustu těchto problémů mi vyřešil update bisou. Ale na vlastní nebezpečí. Pokud to nepomůže, tak bych zkusil recovery os, a pokud nepomůže ani to, tak reklamace.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Deevy
Nováček
Nováček

Re: Problem s wifi

Příspěvek od Deevy »

Super napad. zkusim
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“