Magazín - nazor na vyvoj

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Magazín - nazor na vyvoj

Příspěvek od -HoNY- »

Fofrer píše:
bandita píše: Statistiky mluví jinou řečí: už pochopte, že stokrát opakovaná lež se pravdou nestává. Nashle
oh statistika ti ukazuje vek ctenaru? V tom pripade nam ji predved prosim.. mnozi i ja se asi budou divit 8-)
Podle všeho nijak výrazně nevybočují z řady. Facebook je mezi 16-18 lety. Twitter naopak ke třicítce. Vyžadovat rok narození čtenářů je shromažďování osobních údajů. V budoucnu maximálně přidáme možnost vyplnit si LinkedIn, Twitter a Facebook profil do diskuse pod článkem po vzoru Živě.cz. Mohu však ujistit, že jako dobytci se chovají i dospělí lidé. Ale to je všude.

Kód: Vybrat vše

http://www.facebook.com/pages/PCTuningcz/110564982663#!/posted.php?id=110564982663&share_id=165291513482403&comments=1&ref=notif&notif_t=like#s165291513482403
Michal Mastný uz bezte fakt doprdele s tou zrychlenou 460!o hovne 100x jinak.
kdo vas plati za tu reklamu?
Krteq píše::? Mimochodem, nepřemýšlí vedení PCT magazínu o změně názvu serveru popř. založení odnože magazínu informující o hrách? Poslední dobou je na PC Tuning magazínu přehršel novinek o hrách, i když na server tématicky vůbec nezapadají.
Napsal jsem Duka (který byl mimochodem během pár hodin přebrán konkurencí) a Bioshock. Mirek udělal tuším dvakrát Mafii 2, a pokud do toho započítám informace o herních turnajích a benchmarcích ve hrách, máme za celý pouze 11 novinek o hrách zcelkového počtu 229 novinek za měsíc září. Tedy pouhých 4,8 % z celkoveho množství novinek (tzn. dvě a půl na týden).
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No a za říjen jsi jich napočítal kolik? Od 1.10. jich tam je minimálně 5.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

To netuším - statistiky za říjen jsem ještě nezačal dělat. Dříve jsem je zpracovával na konci měsíce, od teď se budou dělat na konci každého týdne.

//edit: 10 i s těmi, co jsou připraveny k vydání. Je jich trošku více, ale nevidím na nich nic závadného.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

bandita píše:// heroik: až zde zveřejníme grafy, budeš se asi hodně divit. Nás stále více a více čtenářů. To se nedá říct o konkurenci, od které se bohužel stále odvracejí. Statistiky mluví jasně. Psát si tu můžete co chcete :wink:
Uf, ještě štěstí, že my tou konkurencí, od které se čtenáři odvracejí, nejsme. Ale bodejť by vám nerostla čtenost, když je podzim. To se magazíny dycky čtou víc.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Lukáši, dej si facku za lhaní a prohlédni si veřejné výstupy z Netmonitoru. Neber to jako veřený útok, ale přátelskou radu předtím, než něco plácneš. :roll:
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

tolik k diskuzi na úrovni :mrgreen:
Ahoj.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

HoNY, já vidím do našeho Google Analytics, plus jako redaktor vidím pageviews u novinek a článků. Ani na jednom nepozoruji onen prudký propad, jaký je zaznamenán na NetMonitoru. Evidentně nějaká chyba. Facku si dej laskavě ty.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Ta facka nebyla myšlena nijak zle, tyhle výsledky monitrů sem vůbec neměly prosáknout a závěry se měly dělat až s časovvým odstupem. Pravda je taková, že podle NetMonitoru jsme místo letního propadu (40% obvyklých u zbývající konkurence) mírně rostli. Ale to jsou věci, které bude mít smysl hodnotit na konci kalenářního roku.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Tak jak jsem se právě dozvěděl, NetMonitor jsme zrušili. A záhada je vyřešena.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

aby sme nezabudli, co ma EHW spolocne s poctom newsiek na PCT ukoncenych vykricnikom?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

-HoNY- píše:To netuším - statistiky za říjen jsem ještě nezačal dělat. Dříve jsem je zpracovával na konci měsíce, od teď se budou dělat na konci každého týdne.

//edit: 10 i s těmi, co jsou připraveny k vydání. Je jich trošku více, ale nevidím na nich nic závadného.
Já neříkám, že je na nich něco závadného, jen se na server se jménem PC Tuning náplní prostě nehodí. Už jsem tu několikrát psal, že aspoň co se týče témat newsek jde magazín do kopru.

Mimochodem, 10 newsek o hrách a herní scéně za 5 dní je fakt trochu moc.

//BTW. Právě jsem po dlouhé době kouknul ne na RSS, ale na mainpage magazínu a měl bych jeden dotaz. Kam se podělo pole s posledními příspěvky na fóru?
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... ommentMenu
zítra snad vyjde newska že bude Hobit ve 3D :mrgreen:

ad démonizace - to jsou kecy. Kočího jedinou předností je, že počet kusů novinek převyšuje ostatní. Dřív se snažil napodobovat OBRa, ale bez kontaktů a znalostí mu to bylo prd platný. a takový je můj názor. 8-)

hry imo nevadí, jsou úzce spjatý s PC.
Ahoj.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

@beardie: vyhodnotili jsme, že novinky s interpunkčními znaménky mají o 20-50% větší čtenost. Ten obrázek byl důkaz, že PCTuning na tom není tak špatně, že bysme se měli zamýšlet nad množstvím interpunkčních znamének.

@Krteq: To je věc osobního postoje, já budu tvrdit A a ty B. :-)

ad RSS a fórum, dám vědět Jirkovi, koukne na to, předevčírem přidával jeden kanál

@Cooper69: Naprostý souhlas. Za září napsal okolo 129 novinek s velmi širokým rozpylem témat. Je celkem jasné, že ne všechny se musí každému líbit. V součtu čtenosti měl skoro dvojnásobek, toho co všichni ostatní dohromady. Na druhém místě jsem byl já s 29 kousky a dvojnásobnou čteností proti třetímu autoru v pořadí (a vlastně 2/3 součtu zbývajících 7 novinkářů).

Pokud se toto někomu nelíbí může se těšit na opravdu obrovský a brutální test SSD disků - přes 2000 hodnot, 600 fotek a mnoho a mnoho srovnávacích grafů a tabulek. Musel jsem vyřešit jednu neodkladnou osobní záležitost, ale teď bych měl zase dny a noci dělat na recenzích.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

-HoNY- píše:@beardie: vyhodnotili jsme, že novinky s interpunkčními znaménky mají o 20-50% větší čtenost. Ten obrázek byl důkaz, že PCTuning na tom není tak špatně, že bysme se měli zamýšlet nad množstvím interpunkčních znamének.
no skus to porovnat s RSS Blesku :wink:
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

myslím, že se tu diskuze točí kolem novinek, takže odkázat na budoucí recenzi je fail. (stejně tak bys mohl odkázat na včerejší recenzi, což je taky kvalitní čtení).

když se podívám zpětně na diskuzi co se tu vede, je z ní cítit nespokojenost zdejšího aktivního osazenstva s tvorbou Kočího. to je fakt. narazil jsem jen na jednu "pochvalu" a ta byla z před týdnem založeného účtu cooper123 (jasnej mulťák, ale přít se o to nebudu :) ).

prozradí mi někdo co má Star Wars společnýho s magem PCT? oO
Ahoj.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

beardie píše:
-HoNY- píše:@beardie: vyhodnotili jsme, že novinky s interpunkčními znaménky mají o 20-50% větší čtenost. Ten obrázek byl důkaz, že PCTuning na tom není tak špatně, že bysme se měli zamýšlet nad množstvím interpunkčních znamének.
no skus to porovnat s RSS Blesku :wink:
Jsi ochotný si platit za obsah?

Živě to zabalilo a jediný, kdo ho ze seriózních médií stále má jsou Hospodářské noviny.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

placený obsah má určitě ještě reflex
Ahoj.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

-HoNY-: to mi vysvetli ako si to myslel, za clanky na stranke Blesku sa plati?
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Na jednu "bulvární zprávu" tu připadá 9 newskek z nichž 4 jsou průměrné a minimálně jedna vynikající. Takže se tu o srovnání s Bleskem rozhodně nedá hovořit. Jeden bulvár totiž přitáhne čtenost i k sofistikovanému obsahu.

Je to smutné, ale je to realita. Nebo vy byste raději četli deset velmi podobných zpráv pod sebou: „Společnost XY vydala produkt ABC... Nový produkct ABC se oproti předchozí generaci liší lepším poměrem cena/výkon... cena je 1000 Kč.“ A ano za toto by jsi musel platit.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

teď ještě aby tu cooper123 napsal: "je to tak, -HoNY- má pravdu" a bude to dokonalý. a teď vážně. skutečně je ten bulvár nutný, aby obsah PCT zůstal neplacený? nějak se mi to nechce věřit..
Ahoj.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“