Medal of Honor (2010)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
unit-97
Začátečník
Začátečník

Re: Medal of Honor (2010)

Příspěvek od unit-97 »

Hele taky vám to padá mě furt ukaže se team vyhrál a potom se to vypne.Uvažoval jsem asi o koupi pač mě to baví ale todle mě odradilo od koupě vím že to je BETA ale nějak mě to odradilo no ještě se rozhodnu
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Moje dojmy jsou: nutnost EA uctu i ve Steamu, fulauto nonstop, prapodivny pohyb, debilni defaultni cross, misty zvlastni hitboxy /kryti za prekazkama/, neustaly blikani kravin v HUDu /o zadne Exp nestojim/, blikajici lvl/achievement po 5 fragach, ...
CS zustava stale nepokoreno
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Přišel někdo na to, jak se aktivuje podpora?
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Krteq: podpora se aktivuje zmáčknutím 5(ř) nebo myslim 6(ž) :)

Jinak ta hra mi přijde spíš jako takovej mód do BFBC2 , což si myslim že bylo lepší. Tady sou strašně malý mapky a člověk nemá přehled o tom co se děje, když je tam takovej zmatek :( . Jinak je to celkem chytlavý
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

unit-97 píše:Hele taky vám to padá mě furt ukaže se team vyhrál a potom se to vypne.Uvažoval jsem asi o koupi pač mě to baví ale todle mě odradilo od koupě vím že to je BETA ale nějak mě to odradilo no ještě se rozhodnu
- ako tie tvoje prispevky, co si tu v poslednej dobe dal ohladne CoD a MoH su fakt perly...ja viem, ze to asi nema zmysel, ale aj tak sa opytam, myslis si, ze EA bude predavat hru, ktora sa po skonceni zapasu vypne? :)
Krteq píše:Přišel někdo na to, jak se aktivuje podpora?
- ak myslis ten mortar a tak, tak na to si nastavis tlacitka v nastaveniach, nie som si teraz isty ako presne sa to vola, ale su tam dve, offensive a defensive (asi)support

Inak teda moje dojmy z hry su take zmiesane, ked to porovnam s CoD MW2, tak mi z toho CoD vyjde asi lepsie. Hlavne tie mapy su v CoD IMHO lepsie spravene, aj ked je ten MoH Beta skor take demo, takze tazko povedat, kolko a hlavne akych map bude v plnej verzii, ale tie co vybrali pre Betu mi prijdu dost male, jednotvarne a s minimom moznosti nejakeho taktizovania. Tiez by som ocenil, keby sa dala vyberat kompletna vybava, cize primary, secondary plus dalsie zbrane a nie len vyberanie z prednastavenych profilov.
Co sa tyka hratelnosti, tak ta je IMHO vcelku v pohode, jedine ten pohyb mi prijde dost pomaly, beh mi tam prijde skor ako taka rychlejsia chodza nez skutocny bojovy sprint.
Grafika je taka, povedal by som ze dost jednoducha, bez tych silne post-produkcnych efektov alebo co to je, by to asi nevyzeralo moc dobre. Takto je to sice efektne, ale zase vcelku neprehladne, osobne povazujem grafiku CoD MW2 za lepsiu, hlavne preto, ze je taka "cistejsia" bez prehnanych efektov.
Po zvukovej stranke je to dost dobre, aj ked na zvukoch zbrani mi nieco trochu vadi, ale neviem presne co :)
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

michal3d píše:
unit-97 píše:Hele taky vám to padá mě furt ukaže se team vyhrál a potom se to vypne.Uvažoval jsem asi o koupi pač mě to baví ale todle mě odradilo od koupě vím že to je BETA ale nějak mě to odradilo no ještě se rozhodnu
- ako tie tvoje prispevky, co si tu v poslednej dobe dal ohladne CoD a MoH su fakt perly...ja viem, ze to asi nema zmysel, ale aj tak sa opytam, myslis si, ze EA bude predavat hru, ktora sa po skonceni zapasu vypne? :)
jj nejsem idiot vím že to dodělaj ale i tak ta beta by snad měla běžet bez vypínání.Chápu že se to jednou dvakrát vypne ale je to furt.A asi jsem se rozhodl koupím MoH a black ops a bude vymalováno obě hry jsou výborné když nepočítám grafiku tu by mohli u MoH trochu vylepšit a možná koupím i battlefield bad company 2.Nevíte někdo jak je to stou protipirackou ochranou na ty aktivace CD key po netu???díky
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Unit-97: mě se nic nevypíná :)
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

No ted jsem to par hodin hral, a vcelku se to da, jenom si člověk musí zvyknout. Zvuky tam jsou perfektní, což už se nedá říct o grafice. Ale nejhorší na té hře jsou zakempení snipeři.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

Veru kvoli zakempenym sniperom ma prestalo bavit aj BBC2 a toto vypada obdobne,su ako debili,maju utocit - aleee nieeee-polovica muzstva si zoberie sniperky a kempia ako ... :angry2:
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Jak použít mortar? V nastavení jsem příslušnou klávesu nenašel.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Taky jsem nevěděl... pomohl Keanu
Keanu píše:Krteq: podpora se aktivuje zmáčknutím 5(ř) nebo myslim 6(ž) :)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

unit-97 píše:jj nejsem idiot vím že to dodělaj ale i tak ta beta by snad měla běžet bez vypínání.Chápu že se to jednou dvakrát vypne ale je to furt.A asi jsem se rozhodl koupím MoH a black ops a bude vymalováno obě hry jsou výborné když nepočítám grafiku tu by mohli u MoH trochu vylepšit a možná koupím i battlefield bad company 2.Nevíte někdo jak je to stou protipirackou ochranou na ty aktivace CD key po netu???díky
Už sem na tvoje vylevy nechtěj už nikdy reagovat, ale musim. U MoH hraješ pouze BETA, takze ti nikdo NEZARUČUJE že bude fungovat. Může to byt třeba jenom menu bez hry a bude to beta. A to že to tobě padá a nikomu ne, to bude spíš tvoje chyba. A to jestli bude hra výborná o tom snad rozhodne i SP ne? Ale proč ja se vlastně znažim... :?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

SpeedyGT píše:
unit-97 píše:jj nejsem idiot vím že to dodělaj ale i tak ta beta by snad měla běžet bez vypínání.Chápu že se to jednou dvakrát vypne ale je to furt.A asi jsem se rozhodl koupím MoH a black ops a bude vymalováno obě hry jsou výborné když nepočítám grafiku tu by mohli u MoH trochu vylepšit a možná koupím i battlefield bad company 2.Nevíte někdo jak je to stou protipirackou ochranou na ty aktivace CD key po netu???díky
Už sem na tvoje vylevy nechtěj už nikdy reagovat, ale musim. U MoH hraješ pouze BETA, takze ti nikdo NEZARUČUJE že bude fungovat. Může to byt třeba jenom menu bez hry a bude to beta. A to že to tobě padá a nikomu ne, to bude spíš tvoje chyba. A to jestli bude hra výborná o tom snad rozhodne i SP ne? Ale proč ja se vlastně znažim... :?
samozřejmě o tom žadná SP mam taky rád ale hodnotil jsem MP no když pominu všechny ty věci okolo tak je to výborná hra
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No ne nadarmo byla série MoH předchůdcem CoD :lol:
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HyenHannibal »

Krteq píše:No ne nadarmo byla série MoH předchůdcem CoD :lol:
Tak MoH je regulérní arkáda jako CoD :)

Na druhou stranu, osobně mi to vyhovuje více než BC2, na normal mám hrozný problémy někoho zabít - zaměřim, vypálim dávku a ten šmejd začne skákat, otočí se a sundá mě jak pytel brambor...na HC mě zase neskutečně owní medici s M60. V MoH stímhle problémy nemám, jen teda ta mapa co je v betě pro Sector Control není zrovna ideální pro 24 lidí, 16 by bohatě stačilo.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Teda nevim - předobjednávat něco co bude mit jenom 6 hodin kampaň. Za chvíli budou hry dlouhé jako normální film - wtf??

Recenze - Eurogamer - 8/10 - http://www.eurogamer.cz/articles/medal-of-honor-recenze
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Beta už skončila že ? :-( 4 dny byly sakra málo...
filipdostal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od filipdostal »

coze ???taky mi to uz nejde
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Ano, beta byla jen do 7.10.. :(
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Včera jsem začal pařit nový Medal of honor (2010).
Prvotní dojmy jsou docela pozitivní, ale zatím jsem se více bavil u Modern Warfare 1+2.
Hru bych zatím zhodnotil 82% při projetí prvních tří misí, skončil jsem u té, kde se jezdí na tom skútru, nebo co to je..

- Nový MOH 2010 spadá do lepšího průměru
- Nic nového nepřináší, nic co by jsme ještě neviděli
- CO JE SILNĚ POZITIVNÍ, TAK ZVUKY! TAK NADUPANÉ ZVUKY STŘELBY ZBRANÍ JSEM JEŠTĚ VE HŘE NESLYŠEL! HUDBA TAKY DOBRÁ, ALE ZVUKY, OPRAVDU REÁLNÉ ZVUKY...
- Grafická stránka hry je místy dech beroucí a místy je pusto prázdno..celkově je taky na úrovni, ale to už je dnešní standard
- Hra je perfektně optimalizovaná, 1680x1050 na plné detaily včetně antialisingu a vsync ON běží naprosto plynule
Naposledy upravil(a) kotas dne čtv 14. říj 2010, 10:23, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“