Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: HTC TyTN II vs. jiný

Příspěvek od Thellwin »

Co by jste doporučili místo Kaisera, když nechci přijít o nic, co mi Kaiser nabízí, ale zároveň bych rád, aby to bylo trochu skladnější a hlavně rychlejší? Možná by bodl i lepší foťák, nejde ani tak o MPix. jako o to, aby to bylo schopé udělat fotky i jindy než za krásného slunečného dne.

Dlouho přemýšlím o TP2, sice je velikostně takřka nastejno, ale rychlost, display atd. by měly být lepší.

Co se týče HW klávesnice, tak stejně jako zombux jsem si myslel, jak moc jí potřebuju. Sice jí nevidím jako úplně zbytečnou, ale na druhou stranu, asi bych se bez ní i obešel.
Goldnoob team proud member!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

TP2 pokud to má mít hw klávesnic, HD pokud na ní nezáleží (předpokládám že chceš zůstat na platformě WM)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jojo, WM opouštět nechci, maximálně upgrade z 6.1 na 6.5, ačkoliv nejsem nekritický fanoušek, tak za ten cca rok jsem si to přizpůsobil k obrazu svému, takže jsem s tím, co to umí spokojený a chtěl bych to zachovat i do budoucna.

Akorát mě mrzí, že se skoro úplně přestaly dělat přístroje s dpadem, nechápu, aspoň malej by mohl bejt všude, jsem na něj hodně zvyklej :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to je prostě pokrok, já jsem si taky zvykl na WM6.1 a WM6.5 mi pak nesedlo takže o něj nijak zvlášť nestojím, ale vem to čert, je to vlastně pořád jen o zvyku...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

WM6.5 nemá cenu, WM6.5.3 má budoucnost. HTC z něj udělalo to, co mu chybělo.

S zombuxem souhlasím ve výběru telefonů, TP2 nebo HD (popř HD2, neni prakticky o nic větší fyzicky, ale displej je daleko větší a má rychlý CPU a GPU).

TP2 proti Kaiserovi rozdíl je, na tloušťku 19mm(K) vs 16mm(TP2), výška telefonu je o cca 1cm větší (10.5cm Kaiser, 11.5cm TP2), šířka prakticky stejná. Ale ten 3.6" WVGA je opravdu rozdíl, vůči 2.8" QVGA.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

u HD2 je z mého pohledu nevýhodou kapacitní displej, ale uznávám že to je dost o zvyku a osobních preferencích

edit: opraveno, jasně že jsem měl na mysli HD2
Naposledy upravil(a) zombux dne stř 25. srp 2010, 13:53, celkem upraveno 1 x.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

HD2 má kapacitní displej, TP2 má rezistivní... Kéžby měl kapacitní, donutilo by to HTC tam dát novější CPU a GPU :roll: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Mensi rozmery, klavesnici a dpad ma starsi Xperia X1...ale navic i praskajici plasty :)
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Satan_Klaus_CZE
Začátečník
Začátečník

pomoc s vyberem mobilu do 8000 s dph

Příspěvek od Satan_Klaus_CZE »

zdrawim mam rozpocet 8000kc mam spoustu pozadavku ale nedokazu vybrat co ozelet takze seradim jak sou pro me pozadavky dulezite a co od telefonu ocekavam a doufam ze tu spolecne neco vymyslime. moc zkusenosti nemam tak se na me za nake pripadne blaboly nezlobte

1.mesicne napisu prumerne 1000 sms takze nevim jak by vyhovoval jen dotykovej displej oproti qwertz klavesnici

2.telefon bych chtel na surfovani po netu jak prez wifi tak prez nake 3g site planuju u O2 zaplatit ten balicek za 300 takze s tim asi i velky dotykovy display

3. dost dulezita vec hodne cestuju a ne jen autem takze navigaci

na znacce mi tak nak nezalezi ale mam spatne zkusenosti se sony ericssonem a urcite nechci LG hodne se mi libi u nokie ten soft k navigaci zdarma, ale zase bych radsi android nez simbyan

docela se mi libi nokia C6 ale fakt nevim tak co mi poradite :D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc s vyberem mobilu do 8000 s dph

Příspěvek od Coololooser »

nokia C6
0118 999 881 999 119 7253
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

jako C6 je docela dobrej mobil ale cas ukaze jak natom bude,zkus procit nejaky zkusenosti,mám poci že některý nebyly moc dobře zpracovaný,ostatně jako většina moderních nokií..

Android je určitě lepší. Ale zase s qerty moc výběr není.Hlavně neber Milestone to je docela šrot.Xperie mini pro je super ale zase malej displej...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ze by nokie delaly nejaky smejdy, to bych nerek, spis bych rekl ze se drzi +/- toho prumeru. Rada vyrobcu (zdravim do SE) na tom byla poslednich par let vyrazne hur.
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no treba nokie 5800 byla docela srot,a navic nokie prestaly montovat v němwcku mám pocit a od tý doby to stojí zaprd...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Stricekfido píše:no treba nokie 5800 byla docela srot
S tim nemohu souhlasit. Nerikam ze 5800 je obdoba t39, ale za srot bych to neoznacil. Proste prumernej telefon s prumernym zpracovanim.
Satan_Klaus_CZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Satan_Klaus_CZE »

je fakt ze sem o milestonu uvazoval ale nakonec sem se rozhod ze ne asi pudu do te C6ky jestli proti ni nikdo nic zasadniho nema
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tady natom foru ji docelahanej tak nevim,procital jsi diskuzi treba na mobilmanii? tam jsou docela presny informace

http://www.symbianforum.cz/viewtopic.ph ... sc&start=0
STELKER
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od STELKER »

tak jako nevím kde ste vzali to že milestone je šrot,protože podle mě je to super mobil a asi tak 10x lepší než C6
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Těžce váhám mezi Touch HD a Touch Diamond 2, projel jsem pár recenzí, porovnal parametry a pořád nevím. Na HD se mi líbí ten velkej display, D2 by měl být zase krapet menší.

Hodil by někdo svůj subjektivní dojem a radu, který z těch dvou vzít? Díky :)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Touch HD, TD2 má moc malý displej na můj vkus :D.

Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Jenom bych dodal jako majitel Touch HD, že pokud ho srovnám s jakýmkoli zařízením na Androidu či HTC HD2 tak je to uboze pomalé, používám sice 6.5 rom, ale je víceméně čistá. Možná že na WM 6.1 to bude lepší. Zprvu jsem si říkal že rezistivní displej bude lepší, ale po pár měsících jsem stylus už ani nevytáhl a rezistivní displej je mi tím pádem na obtíž... Taky jsem přecházel z Kaisera na HD a rychlost zařízení mi teda dech nevyrazila. Pravda HDčka se dají sehnat poměrně levně protože hodně lidí přechází na android a já se jim vůbec nedivím...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“