Magazín - nazor na vyvoj
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Magazín - nazor na vyvoj
Aargh! Zapomněl jsem napsat, že to co tu píše cooper123 nemá pro mě takovou relevanci, jako od někoho s tisíci příspěvky nebo několika lety v oboru.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Cooper69
- Začátečník

wtf?
řečnická otázka - připojuje se cooper123 ze stejné IP jako bandita?
a je bulvár nutné zlo, aby se nezavedl placený obsah? tahle už je ovšem vážně míněná
řečnická otázka - připojuje se cooper123 ze stejné IP jako bandita?
a je bulvár nutné zlo, aby se nezavedl placený obsah? tahle už je ovšem vážně míněná
Ahoj.
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jdi spát - otavuješ mě každou přízchozí zprávou upozorněním v Outlooku. 
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Abych tu jen nekštil oheň a síru na adresu magazínu. Všiml jsem si, že přibylo pole s tiskovými zprávami. Chválím a doufám, že odteď se budou tiskové zprávy objevovat jen tam a ne v novinkách 
- Cooper69
- Začátečník

tak.... chtěl bych přímou odpověď. Jsou občasné bulvární novinky skutečně důležité proto, aby obsah PCTuningu zůstal nezpoplatněn?-HoNY- píše:Je to smutné, ale je to realita. Nebo vy byste raději četli deset velmi podobných zpráv pod sebou: „Společnost XY vydala produkt ABC... Nový produkct ABC se oproti předchozí generaci liší lepším poměrem cena/výkon... cena je 1000 Kč.“ A ano za toto by jsi musel platit.
Připojuje se bandita a cooper123 ze stejné IP?
a aby bylo zřejmé že proti PCT nic nemám - čtenost článků je obrovská, to dříve nebývalo a klobouk dolů
//edit Wilik - k dane otazce - nepripojuji se ze stejne IP, jeden z nich vyuziva nedohledatelnou sdilenou proxy...
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to jedna z možných cest budoucího vývoje pokud nedosáhneme dva až pětkrát větší čtenosti. A je jasné, že se s narůstající čteností nikdy nezavděčíme všem.Cooper69 píše:tak.... chtěl bych přímou odpověď. Jsou občasné bulvární novinky skutečně důležité proto, aby obsah PCTuningu zůstal nezpoplatněn?-HoNY- píše:Je to smutné, ale je to realita. Nebo vy byste raději četli deset velmi podobných zpráv pod sebou: „Společnost XY vydala produkt ABC... Nový produkct ABC se oproti předchozí generaci liší lepším poměrem cena/výkon... cena je 1000 Kč.“ A ano za toto by jsi musel platit.
- Cooper69
- Začátečník

- gejmer
- Začátečník

-
Ať to raději jde tou cestou jako doposud,troška bulváru neuškodí...
Odstrašujícím příkladem jak může technoweb dopadnout je Svět Hardware . Se podivejte jak to tam vypadá,nejdřív musíte odkliknout flash přes celou stránku a následná HP je tak z 50% reklamní banery,

Odstrašujícím příkladem jak může technoweb dopadnout je Svět Hardware . Se podivejte jak to tam vypadá,nejdřív musíte odkliknout flash přes celou stránku a následná HP je tak z 50% reklamní banery,
- beardie
- Středně pokročilý

si si isty, ze trh je dostatocne velky?-HoNY- píše:pokud nedosáhneme dva až pětkrát větší čtenosti
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- myom
- Středně pokročilý

i kdyby byl, tak na takovy rust jenom clanky (at sebe lepsi, ci v pripade pct sebe bulvarnejsi) nestaci.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Cooper69
- Začátečník

ČR + SK ~ 15 mega duší. trh dostatečně velký dozajista je. jde jen o to naslouchat tomu co chtěj čtenáři.beardie píše:si si isty, ze trh je dostatocne velky?
Ahoj.
- beardie
- Středně pokročilý

to ano, ale nekupujes mlieko ale pises newsky o kompoch, to je rozdiel
- Cooper69
- Začátečník

tak jinak. počet domácností v čechách, které jsou připojené k internetu je asi 2+ miliony. společně se slovenskem to hodí už slušnej balík potencionálních čtenářů. prodat mlíko v krámu nebo obsah na internetu už zas takovej rozdíl neni. dílčim rozdílem je nutnost připojení k internetu v případě prodeje obsahu PCT magu. nevím kde vidíš problém.
Ahoj.
- beardie
- Středně pokročilý

to ano, ale vacsina zakaznikov je uz rozobrana, bud bude musiet ist konkurencia do kopru alebo sa sem musi pristahovat 200 000 ludi...
mne je to v podstate uplne jedno
mne je to v podstate uplne jedno
- Cooper69
- Začátečník

jestli ti to je jedno, nediskutuj.
zákazníci pořád "vznikají" a i od konkurence mohou odejít. děje se to dnes a denně.
___
u konkurence se může objevit autor co já vim, Hoří, který pošle čtenáře doprdele a oni půjdou
zákazníci pořád "vznikají" a i od konkurence mohou odejít. děje se to dnes a denně.
___
u konkurence se může objevit autor co já vim, Hoří, který pošle čtenáře doprdele a oni půjdou
Ahoj.
- Lukáš V
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Rezervu ještě mají a velkou: Živě (265 000 RU) vs. PCT (144 000 RU). Tematicky se v poslední době dost hodně protínají a to i třeba s Mobilmanií. Sice už to není hardcore PCT jako kdysi, ale cesta k masám je jedině přes bulvár a obsahovou všehochuť.
- Cooper69
- Začátečník

Ach můj bože.
tak jsem se dneska dočetl že google vyvinul nějaká auta. jaké pak bylo překvapení, že jsou značky Toyota
samozřejmě na svědomí to má cooper123 aka bandita aka Kočí aka na pohodu kluk, že
. už sem tu něco o tom psal. jesli je v poslední době něco špatně, tak to jsou lživé a zavádějící nadpisy novinek. palec dolů
tak jsem se dneska dočetl že google vyvinul nějaká auta. jaké pak bylo překvapení, že jsou značky Toyota
samozřejmě na svědomí to má cooper123 aka bandita aka Kočí aka na pohodu kluk, že
Ahoj.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No mě se zase nezdála jiná věc. V pátek jsem se navzdory tvrzení ostatních magazínů na PCT dočetl, že "XFX nekončí s grafikami GeForce" a v pondělí se všude po světě píše, že XFX definitivně ukončilo spolupráci s nV. Kam jen ty novinky spějí 
- beardie
- Středně pokročilý

za to moze urcite marketing XFX, predavat kazdu kartu na sklade do poslednej moznej sekundy 
- Cooper69
- Začátečník

hehe, PCT je tak trochu anička dajdou na poli IT žurnalitiky a jde si svou vlastní cestou. Zatímco celý svět mluví o tom, že partnerství nvidie a XFX končí, PCTuning tvrdí, že to tak není. pobavilo.
Ahoj.