Automatické vypnutí PC s win 7
- J.Jka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Automatické vypnutí PC s win 7
Ahoj.
Prosím o radu. Znáte nějaký program, který umí automaticky vypínat systém s Win 7 64 bit? Veškeré programy co jsem zkoušel mi počítač nevypnuly, nebo nešli nainstalovat kvůli kompatibilitě.
Děkuji za radu.
Prosím o radu. Znáte nějaký program, který umí automaticky vypínat systém s Win 7 64 bit? Veškeré programy co jsem zkoušel mi počítač nevypnuly, nebo nešli nainstalovat kvůli kompatibilitě.
Děkuji za radu.
- Maranov
- Mírně pokročilý

Re: Automatické vypnutí PC s win 7
Jak potřebuješ, aby to fungovalo? Kdyžtak ti něco napíšu v shellu. 
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
- J.Jka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, díky za odpověď.
No mám na mysli konkrétně...večer jdu spát a pustím film, muziku nebo prostě něco na pc a potřebuji, aby to třeba za hodinu, nejlépe po skončení přehrávání příkladně, vypnulo počítač...
Současné programy co jsem zkoušel, nefungovali tak jak měli. Mám za to že je to win 7čkama...
Díky předem za radu..
No mám na mysli konkrétně...večer jdu spát a pustím film, muziku nebo prostě něco na pc a potřebuji, aby to třeba za hodinu, nejlépe po skončení přehrávání příkladně, vypnulo počítač...
Současné programy co jsem zkoušel, nefungovali tak jak měli. Mám za to že je to win 7čkama...
Díky předem za radu..
- Maranov
- Mírně pokročilý

Vypnutí po skončení filmu umí Media Player Classic: Home Cinema:
zadej do startu "Windows PowerShell", spusť ho jako správce
zadej "set-executionpolicy remotesigned", odentruj, zadej "yes", pokud se tě to zeptá
pak můžeš kdykoliv vypnout PC za nějaký čas spuštěním "Vypni PC.bat"
enjoy
Celkem OK řešení. Kdyby jsi chtěl vypnutí za čas, dá se to udělat přes vestavěný příkaz "shutdown", ale žere to jen sekundy, takže jestli chceš:You open the context menu on the screen. search for the entry "After Playback". Then you have several options:
-Close
-Stand by
-Hibernate
-Shutdown
-Log Off
-Do Nothing
zadej do startu "Windows PowerShell", spusť ho jako správce
zadej "set-executionpolicy remotesigned", odentruj, zadej "yes", pokud se tě to zeptá
pak můžeš kdykoliv vypnout PC za nějaký čas spuštěním "Vypni PC.bat"
enjoy
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
- J.Jka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky ti za radu...vyzkouším. 
- zombux
- Odborník PCT

AMP WinOFF nefunguje korektně? skoro mám pocit že mě vždycky šel... i když pochopit jak se to správně nakonfiguruje je trošku šílenost
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Dur1n
- Nováček

-
Zdravim,
hledam program na vypnuti pc za urcitou dobu, ktery by poskytoval nastaveni kdy se odpocivavani zpusti hned po zapnuti a da se zaheslovat proti zmenam.
A vy nekdo proc ve win 7 pri zadani prikazu shutdown /i nejde nastavit vypnuti vic jak za 999 sec?
Predem dekuji.
hledam program na vypnuti pc za urcitou dobu, ktery by poskytoval nastaveni kdy se odpocivavani zpusti hned po zapnuti a da se zaheslovat proti zmenam.
A vy nekdo proc ve win 7 pri zadani prikazu shutdown /i nejde nastavit vypnuti vic jak za 999 sec?
Predem dekuji.
- WenzelLAH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sucurity
- Nováček

-
Zde máte video o tom jak nastavit automatické vypnutí PC z příkazové řádky.
https://www.youtube.com/watch?v=jIJZzKLvHwk
https://www.youtube.com/watch?v=jIJZzKLvHwk