Pc nenabehne pokud je zapojeny 24 pin konektor

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Skivosek
Nováček
Nováček

Pc nenabehne pokud je zapojeny 24 pin konektor

Příspěvek od Skivosek »

Mam velice zvlastni problem.

Upgradoval jsem z Core 2 Duo E4600 na Core 2 Quad Q 8400. Pri te prilezitosti jsem koupil novy vetrak Coolermaster Hyper 212+. Vse jsem osadil na desku tak jak ma a zapojoval jsem zpet napajeni desky. Kdyz sem zapojil 20+4 pinu po zmacknuti zapinaciho tlacitka ve zdroji jakoby luplo a nic nenabehlo. Tak sem dotahoval draty a a zapomel jsem zapojit pridavny 4 pinovy konektor a ejhle, pocitac jde. Cim to muze byt? Je moc spatne ze to tam neni?

Moje momentalni sestava: Asus P5Q-pro, Intel C2Q Q8400, Transcended 2x2GB, Fortron 450W, ATI radeon 5770 (MSI hawk).

Bohuzel stabilitu otestovat zatim nemuzu, pisu z notebooku jelikoz na desktopu momentalne instaluju windows.
UberDiablo
Začátečník
Začátečník

Re: Pc nenabehne pokud je zapojeny 24 pin konektor

Příspěvek od UberDiablo »

Ahoj, buď něco s deskou, nebo se zdrojem. Každopádně to lupnutí ve zdroji je pojistka. Když jsi tam dával ten větrák, vyndaval jsi desku? Může to někde kostřit (deska se dotýkat case zespoda, šroubek?), například.. Jinak většina desek si i bez 4pin konektoru poradí.

UberDiablo
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“