CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty
Moderátor: CageJ
- Deexer
- Začátečník

CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty
Čus pořídil jsem si CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty a potřebuju pomoc s některejma věcma. Něco jsem už odstranil nastavil ale ne všechno.
1) Potřebuju se zeptat jak do tydle zvukovky zapojim naráz 2.1 bednicky a sluchátka?. Když jsem jel na realtek tak jsem měl zelenej> sluchatka ruzovej>mikrak modrej> bedny.
Tady je problem že tu neni ruzovej vztup na mikrak, nahrazujeho modrej konektor tudíš mám zapojený sluchátka a kam s bedničkama? Respektive vědel bych, je tam jěště šedej oranžovej černej. Jenže jak to nastavit aby obě zařízení hrali zároveň, v těch to vstupech abych to nemusel pořát přepojovat ze zadu.
2) Jak odstranit tu hroznou ozvetu u mikrofonu ve sluchátkách? Čet jsem nějaký návody ale nějak jsme to nepobral.
3) Jak doladit celej ovladač? Jsou tam drobnosti občasné praskání atd.. (je tam miliarda nastavení a prostě nastavit to tak aby zvuk jel podle přestav je HC)
1) Potřebuju se zeptat jak do tydle zvukovky zapojim naráz 2.1 bednicky a sluchátka?. Když jsem jel na realtek tak jsem měl zelenej> sluchatka ruzovej>mikrak modrej> bedny.
Tady je problem že tu neni ruzovej vztup na mikrak, nahrazujeho modrej konektor tudíš mám zapojený sluchátka a kam s bedničkama? Respektive vědel bych, je tam jěště šedej oranžovej černej. Jenže jak to nastavit aby obě zařízení hrali zároveň, v těch to vstupech abych to nemusel pořát přepojovat ze zadu.
2) Jak odstranit tu hroznou ozvetu u mikrofonu ve sluchátkách? Čet jsem nějaký návody ale nějak jsme to nepobral.
3) Jak doladit celej ovladač? Jsou tam drobnosti občasné praskání atd.. (je tam miliarda nastavení a prostě nastavit to tak aby zvuk jel podle přestav je HC)
- Fox_25
- Začátečník

-
Re: CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty
Pomůžou ti ovladače od Daniel K
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=308119
Jinak zvukově je to opravdu otřesná karta, ale pokud máš obyč 2.1 bedničky je to vlastně jedno.
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=308119
Jinak zvukově je to opravdu otřesná karta, ale pokud máš obyč 2.1 bedničky je to vlastně jedno.
- Deexer
- Začátečník

V cem je zvukove hrozna?
Takle ona hraje docela fakt dobre az na to praskaní...
Nevim pokud nekdo zkouse 7.1 tak to muze posoudit ale ja spis pouzivam sluchatka.
jj Daniel _K 2.0 zkusim to stahnout
Takle ona hraje docela fakt dobre az na to praskaní...
Nevim pokud nekdo zkouse 7.1 tak to muze posoudit ale ja spis pouzivam sluchatka.
jj Daniel _K 2.0 zkusim to stahnout
- Fox_25
- Začátečník

-
No má jednoduše hrozný zvuk. Porazí ji CD přehrávač od technics který už má mnoho odslouženo a stál 100kč. Navíc i ve své době patřil mezi levný low end. A 5.1 nemám, používám "pouze" stereo, zesilovač + repro. Takhle ona na pop a tuc tuc špatně nehraje, stejně tak hry se dají překousnout protože z 99% je u nich zvuk nevalné kvality. Ale jak si přes ni zapneš rock, metal a hlavně vážnou hudbu tak je to v pr.eli. Hlavně u vážné hudby jde slyšet jak se slévají nástroje, housle nemají správnou dynamiku a hrají falešně atd. Na CD playeru jde u pár skladeb slyšet že se houslista utnul, na PC to poznat nejde, zvukovka to nějak maskuje. A taky samozřejmě záleží v čem se to na PC přehrává, media player naprd, winamp taky, foobar není špatný ale stále to není ono. Ale zkus CiscPlay, i přes uživatelskou nepřívětivost je to zvukově nejlepší přehrávač.
http://www.hifipassion.com/hifi/index.p ... =9&page=-1
Pokud se dostanu k rychlému internetu tak ti ty ovladače někam hodím.
http://www.hifipassion.com/hifi/index.p ... =9&page=-1
Pokud se dostanu k rychlému internetu tak ti ty ovladače někam hodím.
- Deexer
- Začátečník

Praskání v repro/sluchátkaách stále přetrvává nevim co stim už.......
- Jája
- Středně pokročilý

Máš zamutované všechny vstupy? Zkus dát kartu do jiného slotu, pokud možno co nejdál od grafiky.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Wuuduu
- Středně pokročilý

nejde o to co najdalej, ale si pozri, ako su zdielane PCI sloty.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Deexer
- Začátečník

Čus problém jsme vyřešil stačilo přeinstalovat grafickej ovladač
Nvidia neměla doladěné ovladače na nove zvukove karty docházelo pak problemum s komponentama. (Našel jsem někde na zahraničním forum)
Každopádně todle bych nechal být.
Potřebuju poradit s jiným problémém už nevím kde to hledat a jak.
Je možné u této karty
http://support.creative.com/Products/Pr ... tegoryID:1
Zapojit do zadu sluchátka(+mikrak) i bednicky 2.1 ? (najednou samorejme) Poněvač ovladač od creative neumožnuje retasking jako u realteku, že výstup nějakého dalšiho kenktru dejme tomu oranžového se dalo přepnout na další výstup bedniček.
Nvidia neměla doladěné ovladače na nove zvukove karty docházelo pak problemum s komponentama. (Našel jsem někde na zahraničním forum)
Každopádně todle bych nechal být.
Potřebuju poradit s jiným problémém už nevím kde to hledat a jak.
Je možné u této karty
http://support.creative.com/Products/Pr ... tegoryID:1
Zapojit do zadu sluchátka(+mikrak) i bednicky 2.1 ? (najednou samorejme) Poněvač ovladač od creative neumožnuje retasking jako u realteku, že výstup nějakého dalšiho kenktru dejme tomu oranžového se dalo přepnout na další výstup bedniček.
- Deexer
- Začátečník

Ještě jednou zpět k SB.
Mám jednoduchý dotaz jde vubec na kartách od Creative re-tasking?
Skoro měsíc jsem prohledaval web, a dochazím k zavěru že leda tak ve snu.
Pomalu začínam Creative nenávidě tak sprominutim posraný ovladače jsem nežažil nejen, že stim bylo plno nastavovaní atd.. jěště nemaj možnost re-taskingu. Todle je na hlavu i "posranej" realtek to umi.
Pardon za vulgarytu ale todle je prostě flustrujíci člověk dá nemalé peníze za jejich zbastlenej tišták a po době zjištění je realtek lepší
Každopádně dávno mám po lhůrě takže to těžko vrátim.
(Jakej máte názor na: Je réalné mít dvě aktyvní zvukovky v PC? Nebudou se navzájem "žrát"?)
Mám jednoduchý dotaz jde vubec na kartách od Creative re-tasking?
Skoro měsíc jsem prohledaval web, a dochazím k zavěru že leda tak ve snu.
Pomalu začínam Creative nenávidě tak sprominutim posraný ovladače jsem nežažil nejen, že stim bylo plno nastavovaní atd.. jěště nemaj možnost re-taskingu. Todle je na hlavu i "posranej" realtek to umi.
Pardon za vulgarytu ale todle je prostě flustrujíci člověk dá nemalé peníze za jejich zbastlenej tišták a po době zjištění je realtek lepší
Každopádně dávno mám po lhůrě takže to těžko vrátim.
(Jakej máte názor na: Je réalné mít dvě aktyvní zvukovky v PC? Nebudou se navzájem "žrát"?)
- camls
- Nováček

-
Deexer píše:Ještě jednou zpět k SB.
ja pouzivam xfi a integrovanu spolu a ide to v pohode...
PC:phenom II X2 555 @3.82 Ghz, 2x2Gb DDR2 956 Mhz, ATI Sapphire 6850, SB X-Fi platinum, blu-ray samsung, 350w micro atx zdroj, micro atx skrinka.
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
zobrazovadlo:sony bravia 37"
Laptop: HP a MSI
MOBIL:SE xperia X1
fotak:canon 500D, objektiv sigma 17-70 F2.8 - 4 OS HSM
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
zobrazovadlo:sony bravia 37"
Laptop: HP a MSI
MOBIL:SE xperia X1
fotak:canon 500D, objektiv sigma 17-70 F2.8 - 4 OS HSM