mám dotaz mám paměti ZEPPELIN(přímo tyhle:http://www.alza.cz/zeppelin-4gb-kit-ddr ... 148254.htm)
a desku GIGABYTE GA-890XA-UD3
a pocitac neche nabehnout?muže to byt pametma?Diky za info
I:pojedou paměti zeppelin na mé desce.PLS HELP!
- fantomasek007
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- fantomasek007
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: I:pojedou paměti zeppelin na mé desce.PLS HELP!
Koupeny paměti KINGSTON HYPER X (2x2gb) 1333mhz CL9-přesný typ KHX1333C9D3B1K2/4G.
A ejhle,počítač šlape jak hodinky
,njn bohužel rozmlsaná deska.
A ejhle,počítač šlape jak hodinky
- Stano K.
- Středně pokročilý

Možno sa jednalo o vadný kus a nie o nekompatibilitu. Neskúšal si po jedných moduloch?
- vrskod
- Nováček

-
Asi nepojedou. Koupil jsem stejné paměti (2x2GB, údajně spárované), procesor AthlonII X4 a desku MSI 890GXM-G65 (AM3). Stalo se to isté - neproběhl ani start BIOSu a hlásilo hardwarovou chybu. Postupně jsem dospěl k názoru, že to bude problém pamětí, snížil jsem časování (v podstatě jen T2) a frekvenci pamětí na 800MHz - potom se mi povedlo nainstalovat Linux Ubuntu a později aj Windows 7 - 64. S už instalovaným systémem jsem se pokusil vrátit do "Auto" nastavení pamětí v Biosu - a opět, tentokrát už modrá ale aj černá obrazovka.
Takže tyto paměti jsou šmejdy a na frekvenci 1333 MHz (na jakou jsou údajně garantovány) nemají a bohužel, nemají ani na frekvenci 1060 MHz. Možno se budou dát trochu vylepšit hrátkami s časováním ale moc tomu nevěřím. A proto - NEKUPUJTE PAMĚTI ZEPPELIN 1333MHz kit 2x2GB
Takže tyto paměti jsou šmejdy a na frekvenci 1333 MHz (na jakou jsou údajně garantovány) nemají a bohužel, nemají ani na frekvenci 1060 MHz. Možno se budou dát trochu vylepšit hrátkami s časováním ale moc tomu nevěřím. A proto - NEKUPUJTE PAMĚTI ZEPPELIN 1333MHz kit 2x2GB
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Zeppelin je obecne shit a setkal jsem se u nej uz nekolikrat s problemy co se tyce kompatibility. I poruchovost je podstatne vyssi nez treba u Kingstonu. Driv byvali casto o hodne lesnejsi jak jiny znacky, ale dneska mas za par korun navic Adata nebo Kingston, takze neni zadnej duvod brat tenhle smejd a zadelavat si na problemy
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- gejmer
- Začátečník

-
Vyhnout se těm pamětem,jsou s nima jenom problémy http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... IN#p574975
Nízká cena je fajn,ale taky jediné plus.
Nízká cena je fajn,ale taky jediné plus.