Zdravím všechny.
Prosil bych Vás o radu na nějaký kvalitní program pro tvorbu slideschow z fotek.
Už jsem něco malo odskoušel, ale ne vše jsou takove možnosti, jake bych si představoval.
Jednalo by se mi hlavne o to, aby bylo v programu mozne dukladně a podrobně nastavit (jakoby) pohyb, zoom a rychlost zobrazeni. Proste, neco s hodne podrobnym nastavenim.
A jinak jsem se jeste docetl, že je možne dělat slideshow v kombinaci fotek i s obsac nejakym videem. (příklad: zobrazuje se postupne nekolik fotek a potom seprehraje vodeo a zase se zobrazuji jen fotky). Vim , že to jde, ale nemužu nikde na takový program narazit.
Zabývá se timhle nekdo z Vás? poradte prosim o nejakem kvalitnim programu.
Moje ukázka mé práce:
http://robocop11.rajce.idnes.cz/VIDEO_Z ... x1080_.jpg
- potrebuji na ní upravit jakoby zom a rychlost zoomu jednotlivych obrázků, což používaný Photo DVD Slideshow Professional 8.08 neumí
- chtel bych tedy, aby se dalo pracovat i se zoomem, který je mnohdy přehnaný přehnaný a někdy nedostatečný a v programu Photo DVD Slideshow Professional 8.08 ho nemam možnost nijak ovlivnit, či nastavit.
Soft na kvalitní SLIDESHOW s podrobnými možnostmi nastavení?
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- heroik
- Začátečník

Re: Soft na kvalitní SLIDESHOW s podrobnými možnostmi nastavení?
Sony Vegas, verzi jakou chceš, ovládáním moc neliší. Ale není to pro kolesáky, používání není zrovna 2x hračka, pokud si v tom ještě nikdy nedělal. Bud jedině číst, nebo se podivej na nejake tutorialy, rozhodně se to nenaučíš ovládat během 10 minut.
Z těch jednodušších asi Pinnacle Studio, jinak nevím. Každopádně SV ma hodne moznost, muzes tam dělat praktiky vše na co se ptáš
Z těch jednodušších asi Pinnacle Studio, jinak nevím. Každopádně SV ma hodne moznost, muzes tam dělat praktiky vše na co se ptáš
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
No Sony Vegas mám a rozhodně nemužu říct, že by se i do něj chtělo jít.heroik píše:Sony Vegas, verzi jakou chceš, ovládáním moc neliší. Ale není to pro kolesáky, používání není zrovna 2x hračka, pokud si v tom ještě nikdy nedělal. Bud jedině číst, nebo se podivej na nejake tutorialy, rozhodně se to nenaučíš ovládat během 10 minut.
To bych potraboval velmi dukladny navod a i presto bych u toho prosedel nekolik dní.
- heroik
- Začátečník

Tak ale nepocitej, ze to vytvoris s Windows movie makerem...
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže už jsem zcela doma!!!
Moje požadavky splňuje (a to více než na 100%) program Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe 6.0.0.22
Ten je jakoby vyroben přesně na to, co já potřebuji. No a umí toho teda o velkou spoustu věcí víc.
Wondershare dělá více softwaru (o ktere asi nebude velky zajem), ale v tomhle je teda špička.
Nenalézám jedinou chybu a jen hledím, co vše je možné se Slideshow udělat. S těmi videi je to uplně kruté. Zase budu sedět desítky hodin u compu.
Akorat by to teda chtělo mega výkonný comp, protože tyhle konverze fotek a videa, trvají docela dlouhou dobu.
Moje požadavky splňuje (a to více než na 100%) program Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe 6.0.0.22
Ten je jakoby vyroben přesně na to, co já potřebuji. No a umí toho teda o velkou spoustu věcí víc.
Wondershare dělá více softwaru (o ktere asi nebude velky zajem), ale v tomhle je teda špička.
Nenalézám jedinou chybu a jen hledím, co vše je možné se Slideshow udělat. S těmi videi je to uplně kruté. Zase budu sedět desítky hodin u compu.
Akorat by to teda chtělo mega výkonný comp, protože tyhle konverze fotek a videa, trvají docela dlouhou dobu.