Widows Vista - Shift funguje jako paste
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Ryck
- Začátečník

Widows Vista - Shift funguje jako paste
Už poněkolikáté se mi stalo, že pokaždé, když zmáčknu Shift, tak se provede funkce paste. Jedná se o čerstvě přeinstalovaný systém, stávalo se mi to i před reinstalem. Restart nepomáhá, používám razer lycosa => její vlastní drivery. Ty jsem ale kontroloval a jimi to není. Díky za jakoukoliv radu.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- Ryck
- Začátečník

Re: Widows Vista - Shift funguje jako paste
Tak jsem vypozoroval, že problém po restartu přejde, avšak za malou chvíli se vrátí. Opravdu se nikdo s tímto problémem nesetkal? Reinstall systému nemá smysl, děje se to na nově nainstalovaném OS.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Ahoj, sice jsem se s tímto ještě nesetkal, ale zkoušel jsi třeba jinou klávesnici?
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- Ryck
- Začátečník

Dělá to jak ntb klávesnice, tak již zmíněná razerka. Žádnou další jsem nezkoušel, no myslím, že by se to projevilo už na ntb klávesnici.
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Zkuste udělat cleanboot, zda toto nezpůsobuje nějaký sw v počítači.
http://support.microsoft.com/kb/331796
http://support.microsoft.com/kb/331796
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Ryck: Aha, takže HW problém za tím očividně nebude... Co máš za OS + 32/64 bit? Ovladače jsou správné pro Tvojí verzi OS? Je klávesnice oficiálně kompatibilní se systémem? Ačkoliv nevěřím tomu, že by to byl problé s nekompatibilitou. Případně lze pomocí určitých programů přemapovat klávesy, takže to by snad pomohlo, ale není to nejčistší řešení
Tady to mi připadá jako problém s (nastavením) ovladači.
CZDaywalker: Vzhledem k tomu, že Ryck píše, že to dělá i po reinstalu PC, si nemyslím, že by pomohl cleanboot, ale zkusit to může...
CZDaywalker: Vzhledem k tomu, že Ryck píše, že to dělá i po reinstalu PC, si nemyslím, že by pomohl cleanboot, ale zkusit to může...
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- Ryck
- Začátečník

Dík za radu, os je 32 a ovladače taky, v nich problém není
Myslím, že jsem přišel na původce problému - děje se to až po tom, co něco napíšu do facebook chatu. Je to dosti kuriózní, ale několikrát jsem to zkoušel a opravdu je to tak
Používám nejnovější operu, snad 10? (instalovaná nedávno). Vyzkouším jiný prohlížeč na facebook a případně cleanboot, díky 
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Nemáš za co, asi sis nejvíce pomohl sám v zjištění původce problému
Je fakt, že je to dosti kuriozní, ale na druhou stranu se ani moc nedivím, protože Facebook dokáže hodně věcí zmr*it, zvláště ten chat je za trest - ověřeno vlastními zkušenostmi
Tak potom dej vědět, jak to dopadlo, kdyžtak snad něco vymyslíme 
- Ryck
- Začátečník

Tákže: změna prohlížeče jen na fb sice pomohla, ale zjistil jsem, že je to pro mě dosti nepohodlné řešení. A tak se ptám, neznáte nějaké programové řešení facebooku, ideálně s dobrou možností nastavení (především rozvržení) a plnou ovladatelností samotného facebooku? Případně by bodl i nějaký komunikátor typu IRC, který dokáže používat fb chat. Našel jsem nějaký návod, jak zprovoznit fb chat v pidginu, ale nepodařilo se mi to.