Mam doma viac PC prepipojenych na router.Na PC2 by som chcel zdielanu tlaciaren a to tak ze ked bude PC2 zapnuty, budem moct z PC1 dat nieco tlacit.
Na PC1 mam Vistu 64bit SP1
Na PC2 mam XP 32bit SP3
Ako nato ?
chcel by som dať zdieľať tlačiareň, ktorá je priamo káblom pripojená ku môjmu počítaču. ten druhý počítač, s ktorým chcem tlačiareň zdieľať, je káblom pripojený na Router, z ktorého som tiež káblom pripojený aj ja. navyše na mojom počítači je Windows 7, a na tom druhom je XP. vedel by mi s tým niekto poradiť? prípadne, ak by som USB kábel od tlačiarne zapojil do Routera, dalo by sa to aj tak? lebo oba počítače sú prepojené prostredníctvom Routera, a ten má aj USB port
Pokud ten USB port neni jen pro upgrade firmware a tvuj router ma vestaveny printserver, tak to muzes zkusit.
Jinak bych tu tiskarnu spise pripojil k PC s Win XP. Mam obavy, ze PC s Win XP neuvidi tu naslidenou tiskarnu na Win 7. Aspon u Vist jsem na to narazil.
Pokud bys to tak zapojene mit nechtel, tak resit nejakym printserverem, ale nez ho koupis, tak si overit funkcnost s tvoji konkretni tiskarnou. Tim bude tiskarna nezavisla na jakemkoliv PC.