Cest,
mam set top box se Scart vystupem a starou televizi s jednim cinchem oznacenym jako video-in a druhym cinchem oznacenym jako audio ( bilej a zlutej myslim ).
Muzu to propojit timhle kabelem http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61355 s tim, ze cerveny nezapojim? jak se to projevi?
Nebo muzu video pichnou do televize a ty zbyly dva cinche do audio vstupu na repro?
Dik, tohle uz je na me moc prehistoricky abych si pamatoval zapojovani...
Propojeni set-top boxu a prehistoricky televize
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

Re: Propojeni set-top boxu a prehistoricky televize
Ano muzes.
Taky jsem mel takto propojenou asi 16let starou sony trinitron Mono telku.
Normalne jsem jel jenom pres ty dva cynche a treti zustal nezapojeny. Nejaky slucovani dvou cynchu(existuje i redukce ze dvou cynchu na jeden) jsem nedelal.
Taky jsem mel takto propojenou asi 16let starou sony trinitron Mono telku.
Normalne jsem jel jenom pres ty dva cynche a treti zustal nezapojeny. Nejaky slucovani dvou cynchu(existuje i redukce ze dvou cynchu na jeden) jsem nedelal.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06