nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
2 Teuzz Jak špatný vlákno?
Je tam "nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct" a právě i mě blbne přihlášení do diskuzí na fóru.
Upřímně tomu nerozumím, zadám login, zatrhnu automatický login a pár hodin to vydrží ale pak najednou lup a musím se znova zalogovat. Nikde jinde s tím problém nemám... jen zde na http://pctforum.tyden.cz
Je tam "nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct" a právě i mě blbne přihlášení do diskuzí na fóru.
Upřímně tomu nerozumím, zadám login, zatrhnu automatický login a pár hodin to vydrží ale pak najednou lup a musím se znova zalogovat. Nikde jinde s tím problém nemám... jen zde na http://pctforum.tyden.cz
Vždy prodávám i jinde.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale je to v sekci magazín a ne forum 
Burn in hell.
- ZabiJack
- Nováček

-
Mám také problém s přihlášením. Zaloguji se bez problémů na pctforum.tyden.cz, ale ani náhodou na pctuning.tyden.cz. Stránka se jen obnoví, ale zalogován nejsem. Nejde to v Opeře, FF ani IE.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak dlouho to je, co ses registroval? Je potřeba počkat alespoň hodinu.
Burn in hell.
- ZabiJack
- Nováček

-
Mejl s aktivačním linkem došel v8:58 a aktivoval jem jej prakticky ihned. Takže hodina už to asi bude. I když čas je velice relativní veličina...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
účet byl v 9:00 přenesen, login checker na něj reaguje pozitivně... ještě to prosím zkus a kdyžtak ti zkusíme změnit heslo nebo tak něco...
Burn in hell.
- ZabiJack
- Nováček

-
Pro jistotu jsem smazal sušenky, uložená hesla a zkusil to znovu. Stále nic.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ZabiJack
- Nováček

-
Tedy, je to divné, ale stále nic. Doufám, že problém není na mé straně mezi klávesnicí a židlí. Login do fóra funguje...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vim, ze je to otravne, poprosim jeste o jeden pokus prihlaseni, zase jsem zkusil nejaky zakrok, v pristim kole uz bych to vyresil nejak trvale, pokud to nepujde... Diky.
Burn in hell.
- ZabiJack
- Nováček

-
Stále nefunkční.
- spid
- Nováček

-
Problém s přihlášením na pctuning.tyden.cz
Při pokusu přihlásit se na pctuning.tyden.cz (z jakýchkoliv prohlížečů) se nic nestane. Jen se reloadne stránka, nic víc. Na konci článků mě pak čeká vzkaz "Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!"
Přihlašovací údaje fungují jen pro toto fórum, ale v případě pctuning.tyden.cz je něco ignoruje.
Nevíte kde může být chyba? Díky
//beardie: presun z fora do magazinu
Přihlašovací údaje fungují jen pro toto fórum, ale v případě pctuning.tyden.cz je něco ignoruje.
Nevíte kde může být chyba? Díky
//beardie: presun z fora do magazinu
- ZabiJack
- Nováček

-
No jo, asi už je na PCT magazínu dost diskutujících, tak jsou další registrace nefunkční. Viz moje předchozí příspěvky.

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Řeším to, pánové, ale bohužel k tomu mám spoustu školy a dalších povinností, takže to trvá 
Burn in hell.
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

Též se nemohu přihlásit do magazínu a to už skoro 3 roky!
asi se přifařím k svethardware neb k extrahardware.) Připadá mi to jako kdybych dostal nekonečný půlban bez vysvětlení.
Rád bych věděl čím to je? Že by zastaralým serverem.
Rád bych věděl čím to je? Že by zastaralým serverem.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak 3 roky to nejsou, to kecáš. Řešili jsme to spolu poprvé někdy loni
Zas tak krátkou paměť nemám. A nejsem si jistý, že bychom to nedořešili. Ale pokud tě to uspokojí, nějaká změna se PO ROCE A PŮL chystá. Nicméně bude o mnoho lépe připravená.
Burn in hell.
- niky79
- Nováček

-
To bylo v dubnu 2009. Ted je rijen 2010 a mam stejny problem. Na PCtuning se neprihlasim, do fora ano. Firefox 3.6.12. Je to par dnu od registrace.Wilik píše:V zadnem pripade ne - vicenasobne registrace jsou zakazany, postihovany a mazany.pegyy píše:Co s tym, nova registracia?
Jedinym resenim je pockat, nez se prihlasovani opravi - je to zrejme (podle reakci) problem vetsiho mnozstvi uzivatelu a pracuje se na tom.
To fakt to nejste schopni opravit? Nezlobte se, ale to je neuveritelne!
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, nejsme, protoze se to musi resit a ne nechat rok spat a pak se prijit vztekat, ze to stale nefunguje a je to NEUVERITELNE!
V utery projdu zdejsi stiznosti a pokusim se sjednat napravu.
2Wilik: jedna z banovanych IP je proxy opera mini (4android), rano jsem se sem z telefonu nedostal... chtelo by to zjistit, jestli nemaji seznam IP svych serveru.
2 Teuzz: blokujeme operu mini zcela umyslne - viz prislusne tema ve zpravach od/pro adminy
V utery projdu zdejsi stiznosti a pokusim se sjednat napravu.
2Wilik: jedna z banovanych IP je proxy opera mini (4android), rano jsem se sem z telefonu nedostal... chtelo by to zjistit, jestli nemaji seznam IP svych serveru.
2 Teuzz: blokujeme operu mini zcela umyslne - viz prislusne tema ve zpravach od/pro adminy
Burn in hell.
- niky79
- Nováček

-
Nechapu, co mi vytykate. Zaregistroval jsem se, zjistil, ze se nemohu prihlasit, vlezl do fora, nalezl thread, kde se to resi, s úděsem zjistil, že je to více nez rok stary problém, napsal jsem tedy kritiku. Co se vam na tom nezda?