Pod win7 ultimate přestala fungovat HP Photosmart 5160

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
jamaica

Pod win7 ultimate přestala fungovat HP Photosmart 5160

Příspěvek od jamaica »

Mam tuhle tiskárnu něco přes rok a v poho pod sedmičkama jela(jen občasný domácí tisk,žádné velké vytížení).Minulý týden ale začala zlobit.
Dám tisk,na tiskárnu se to odešle ale tiskárna netiskne.Když kouknu do stavu tiskových úloh tak je u toho tisku napsáno restartuji tiskárnu. Zkoušel sem ji i na ntb s win7 ultimate a to samý.Vyměnil sem USB kabel a pořád stejný.Nakonec sem na stolním přeinstaloval win ale dělá to furt.Stáhnul sem si od HP utilitu na ověření stavu a ta mi vypisuje: windows nemohou navázat obousměrnou komunikaci s tiskárnou. Zaráží mě že to dělá i na čerstvě instalovaným systému. Jo a při zapnutí tlačítko power bliká,dřív svítilo,displej neukazuje žádné info.Kazety sou téměř plný.
Tak sem se chtěl optat - je tiskárna v čudu když to dělá na dvou pc stejnou věc nebo je problém někde ve widlích,teda spíš asi aktualizacích win?
killerek
Začátečník
Začátečník

Re: Pod win7 ultimate přestala fungovat HP Photosmart 5160

Příspěvek od killerek »

Jo a při zapnutí tlačítko power bliká,dřív svítilo,
Zkus se podivat do manualu, co to znamena. Nejspise to vyresi tvuj problem. Problem hledej na strane tiskarny a ne Windows.
jamaica

Příspěvek od jamaica »

V manuálu o téhle situaci nic nepíšou.Teď už je mi jasný že je chyba v tiskárně.Když na ní pošlu tiskovou úlohu tak se tiskárna jakoby restartuje,viz screen.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Z tveho screenu me udivuje lista, kde mas (Pouzivat tiskarnu offline)- Takze na ni klikni pravym mysitkem a vyber Pouzivat tiskarnu online.
jamaica

Příspěvek od jamaica »

To offline se objevuje když je u tiskové úlohy napsáno že se tiskárna restartuje.Prostě ji dám online,pošlu tisk a pak s to hodí do stavu kterej je na screenu.Ještě mě napadla chyba napájení,ale nemam jinej zdroj na odzkoušení.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Zkus teda pripadne preinstalovat tiskarnu s jinymi ovladaci. Jinak uz ti nezbude nic jineho nez si zavolat na podporu HP.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“