Cim proboha amd vyhrozuje lidem co ji uz maji?Ze je zabije(joke
ATI/AMD R9xx informace, spekulace, novinky
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ATI/AMD R9xx informace, spekulace, novinky
Patram v historii a myslim, ze je to nejstrezenejsi karta historie?Tyden do vydani a porad nevime finalni specifikace a jen se spekuluje?
) nebo nevim?Jinak to neni mozny..
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Slide s Product transition stavi HD6800 kompletne pod HD5800. Snad ta zavisla promenna je cena a ne vykon 
Taky na zadnem slidu neni snad zadna zminka o "lepsim" vykonu v tesselovanych scenach.
Cayman bude dle posledniho slidu POUZE ve verzi 1GB VRAM!? Krok zpet?
Taky na zadnem slidu neni snad zadna zminka o "lepsim" vykonu v tesselovanych scenach.
Cayman bude dle posledniho slidu POUZE ve verzi 1GB VRAM!? Krok zpet?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tjn, vypadá to, jako by AMD nechystala vypuštění nové generace karet, ale spíš vyvíjela nějakou tajnou zbraňHEAD píše:...
@yuri.cs: ještě jsme neviděli všechny slidy. Bůh ví co se objeví na těch dalších.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jiste, ale treba bych nejakou zminku cekal na slidu What's new in NI.Krteq píše:ještě jsme neviděli všechny slidy. Bůh ví co se objeví na těch dalších.
btw co ty erby tam... O_o
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To jsou erby těch ostrovů/souostroví (Svatý Bartoloměj, Kaymanské ostrovy a souostroví Turks a Caicos)
- no-X
- Středně pokročilý

Je to tím, že novináři dostanou info až dnesHEAD píše:Patram v historii a myslim, ze je to nejstrezenejsi karta historie?Tyden do vydani a porad nevime finalni specifikace a jen se spekuluje?
Cim proboha amd vyhrozuje lidem co ji uz maji?Ze je zabije(joke) nebo nevim?Jinak to neni mozny..
Ano, je to cenové srovnání.yuri.cs píše:Slide s Product transition stavi HD6800 kompletne pod HD5800. Snad ta zavisla promenna je cena a ne vykon
A taky tam není ani zmínka o MLAA, natož o implementaci nového .....HEAD píše:Taky na zadnem slidu neni snad zadna zminka o "lepsim" vykonu v tesselovanych scenach.
Proč? Klasická verze HD5870 měla taky 1GB. A dokud se nepoužilo CrossFire v kombinaci se 6 monitory, tak se rozdíl mezi 1 a 2GB neprojevil. Věřím, že 2GB verzi vydají taky, ale později.HEAD píše:Cayman bude dle posledniho slidu POUZE ve verzi 1GB VRAM!? Krok zpet?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Beru zpet, vygooglil jsem slidy k Cypressu a tam je tez jen zminka o 1GB verzi.no-X píše: Klasická verze HD5870 měla taky 1GB. A dokud se nepoužilo CrossFire v kombinaci se 6 monitory, tak se rozdíl mezi 1 a 2GB neprojevil. Věřím, že 2GB verzi vydají taky, ale později.
- theedge
- Začátečník

Dost mě zajímjí rozměry nových karet. Mám zálusk na HD6950 -> Cayman PRO (nástupce HD5850). Do svýho case nic většího než HD5850 (total max je HD5870 a to už musím přeskládat disky) nedám ...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Mirek Koci dne čtv 14. říj 2010, 10:23, celkem upraveno 2 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ano, o stránku zpět
- kacenkacenka
- Nováček

-
http://www.chiphell.com/thread-129522-1-1.html
na chiphellu je mají neoříznuté s údajem AIB Briefings, August 2010, AMD Confidential a ATI Radeon logo.
jenom mě to přijde divné? tahle prezentace už se někde dřívě objevila, nebo aspoň její část.
chtělo by to porovnat čísla stránek
)
na chiphellu je mají neoříznuté s údajem AIB Briefings, August 2010, AMD Confidential a ATI Radeon logo.
jenom mě to přijde divné? tahle prezentace už se někde dřívě objevila, nebo aspoň její část.
chtělo by to porovnat čísla stránek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Comby
- Začátečník

-
Barts XT bude mať rovnaké referenčné PCB ako HD 5870. Cayman budú asi ešte dlhšie.theedge píše:Dost mě zajímjí rozměry nových karet. Mám zálusk na HD6950 -> Cayman PRO (nástupce HD5850). Do svýho case nic většího než HD5850 (total max je HD5870 a to už musím přeskládat disky) nedám ...
- theedge
- Začátečník

Hmm no tak to by bylo v pr ... To bych musel měnit i case :-/ no počkám si na realitu. Kurnik ale ještě větší pádlo než 5870 to už snad ne.Comby píše:Barts XT bude mať rovnaké referenčné PCB ako HD 5870. Cayman budú asi ešte dlhšie.theedge píše:Dost mě zajímjí rozměry nových karet. Mám zálusk na HD6950 -> Cayman PRO (nástupce HD5850). Do svýho case nic většího než HD5850 (total max je HD5870 a to už musím přeskládat disky) nedám ...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- no-X
- Středně pokročilý

HD68xx bude k dispozici ve více typech, resp. vím, že někteří výrobci chystali jiné PCB, než to vycházející z HD58xx. Co se Caymanu týče, vidím jako pravděpodobné, že minimálně Cayman PRO nebude délkou PCB přesahovat HD5870.
kacenkacenka: hlavně to vysvětluje nepřesné údaje, ta prezentace je ze srpna, tzn. 2-3 měsíce stará
kacenkacenka: hlavně to vysvětluje nepřesné údaje, ta prezentace je ze srpna, tzn. 2-3 měsíce stará
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tu "novinku" jste stáhli?Koky píše:Nové info o Radeonu 6870:
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... nu-hd-6870
- beardie
- Středně pokročilý

toto je vynikajuca sprava, uz len chybaju tie monitory, ktore budu mat aj DP-out
DP podporuje az 4 lanes, takze v buducnosti sa bude dat vytvorit EyeFinity8 pomocou 2 konektorov
//novinka nejde ani mne, bolo tam nieco zaujimave, pripadne "prudko pravdive"?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Novinku nestahoval nikdo z užšího vedení redakce, tzn. redaktoři s právy – já, teuzz nebo kamikadze. Nejspíše ji stáhl Václav, důvod neznám…
Všem čtenářům se tímto chci omluvit, bohužel s tím nemohu nic udělat.
Všem čtenářům se tímto chci omluvit, bohužel s tím nemohu nic udělat.
- Comby
- Začátečník

-
Novinka vychádzala zo správy fudzilly, že 6870 má oficiálne frekvencie 900 MHz jadro a 1050 MHz pamäte. Lenže podľa týchto slajdov má 6870 frekvenciu pamätí 1250 MHz (5Gbps). Čiže fudzilla je asi mimo a s ňou aj PCT.beardie píše://novinka nejde ani mne, bolo tam nieco zaujimave, pripadne "prudko pravdive"?
- no-X
- Středně pokročilý

Nebo jde o porušení NDA.
- beardie
- Středně pokročilý

to je mozne, stihli to skoro, ani cez google cache som to nenasiel 
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ