Nezobrazuje se nabídka při zapojení USB Flash disku
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- madfox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nezobrazuje se nabídka při zapojení USB Flash disku
Zdravím,
mám takový malý problém, pokud zastrčím USB Flash disk do USB tak se mi nezobrazí nabídka co s tím vloženým mediem chci dělat, třeba přehrát pokud je na něm film nebo prohlížet fotky pokud na něm jsou, pak je tam ještě nabídka pro aktivaci readyboost a o readyboost mi vlastně jde, nemáte prosím někdo nějaký nápad jak na to.
Ještě doplním, že dříve to dělalo a že mám legální Win7 Pro 64bit zakoupené spolu s notebookem.
Děkuji
mám takový malý problém, pokud zastrčím USB Flash disk do USB tak se mi nezobrazí nabídka co s tím vloženým mediem chci dělat, třeba přehrát pokud je na něm film nebo prohlížet fotky pokud na něm jsou, pak je tam ještě nabídka pro aktivaci readyboost a o readyboost mi vlastně jde, nemáte prosím někdo nějaký nápad jak na to.
Ještě doplním, že dříve to dělalo a že mám legální Win7 Pro 64bit zakoupené spolu s notebookem.
Děkuji
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nezobrazuje se nabídka při zapojení USB Flash disku
Výchozí programy - změnit možnosti automatického přehrávání ....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- madfox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem zkoušel, mám tam nastavený u všeho Vždy zobrazit dotaz , zkoušel jsem i tlačítko Obnovit výchozí a výsledek je stejný, nic, při vložení DVD nebo CD tak tam to funguje, pokud připojím externí HDD nebo Flash disk, nebo paměťovou kartu, tak tam to nefunguje a nabídka se neoběví.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musis to nastavovat kdyz mas to zarizeni pripojene. Dole je polzka "zarizeni"...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- madfox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
V seznamu ´Zařízení´ onen Flash disk není, ale v systému vidět je a můžu s ním normálně pracovat
- killerek
- Začátečník

-
A neklikl jsi nekdy prehrani v nejakem programu a ten si to zablokoval pro sebe?
Jde mi o to, ze jsem jednou narazil na zabrany firewire prevodnik jednim programem, ikdyz ten program nebezel. Zadny jiny program pak s prevodnikem nemohl pracovat, ikdyz ho system videl.
Jde mi o to, ze jsem jednou narazil na zabrany firewire prevodnik jednim programem, ikdyz ten program nebezel. Zadny jiny program pak s prevodnikem nemohl pracovat, ikdyz ho system videl.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tohle taky perfektne blokoval VMWare, ale ten to blokoval celkove....