Crysis wars - nejde hrat pres LAN

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ptheodorou
Nováček
Nováček

Crysis wars - nejde hrat pres LAN

Příspěvek od ptheodorou »

Koupil jsem si hru Crysis Warhead a v obalu je jeste cd crysis wars. Zkusili jsme s kamaradem hrat pres lan, ale po vytvoreni hry nevidime jeden druheho v seznamu serveru. Vypli jsme i windows firewall ale vysledek je stejny. Nejake rady?

Oba pouzivame Win 7 64bit. S jinymi hry neni problem.
Kuxy
Začátečník
Začátečník

Re: Crysis wars - nejde hrat pres LAN

Příspěvek od Kuxy »

ptheodorou píše:Koupil jsem si hru Crysis Warhead a v obalu je jeste cd crysis wars. Zkusili jsme s kamaradem hrat pres lan, ale po vytvoreni hry nevidime jeden druheho v seznamu serveru. Vypli jsme i windows firewall ale vysledek je stejny. Nejake rady?

Oba pouzivame Win 7 64bit. S jinymi hry neni problem.
taky mi to nejde a nevim cim to je :-(
MB: ASUS ROG STRIX B360-G, CPU: i5-8400, GPU: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G, RAM: Crucial 16GB DDR4 2666MHz CL16, PSU: Seasonic M12II-520 Evo, SOUND: Logitech Z5400, LCD Dell u2415
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Jeli jste pomocí switche a s nastavenou ip adresou 192.168.10.x, ke ktere se pak druhy pripojoval a kde byl spusteny server?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Deja vu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Deja vu »

ja mam zas problem ze mi nejde zalozit vzdy to padne na vyhledavani serveru nevi nekdo co s tim ??
crysis a crysis wars oboji to same
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“