no myslím, že kdyby mě to nudilo tak to nehraju
Já hlavně nepotřebuju žádný výzvy, takže si to nechám tak jak to mám
zkoušel jsem to i s vypnutým ESP, ale to jsem míval tak o 1 až 2 sekundy horší časy..a o to tu nikdo nestojí
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB ..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::.. [pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
Bedas píše:zkoušel jsem to i s vypnutým ESP, ale to jsem míval tak o 1 až 2 sekundy horší časy..a o to tu nikdo nestojí
to víš, ono se to chce pak ještě naučit zacházet s plynovým a brzdovým pedálem
ale když ti vyhovuje, že za tebe řídí počítač ... pro mě osobně by nemělo smysl tu hru hrát, kdyby za mě řídil počítač.
a tak to me ani nevadi, hlavne ze si projedu okruhy a poznam pak kde co je i behem normalnich zavodu (navic je to dane i tim ze mam jen klavesnici a tam to hold bez pomocniku dost dobre nejde)
Wiruz píše:a tak to me ani nevadi, hlavne ze si projedu okruhy a poznam pak kde co je i behem normalnich zavodu (navic je to dane i tim ze mam jen klavesnici a tam to hold bez pomocniku dost dobre nejde)
jo klávesnice, tak to je pak jasné... to chápu, že bez pomocníků to moc dobře nejde.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo." Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny:https://crowdin.com/profile/peta809
Poslusne hlasim, ze sem prisel o carrer a o vse vlastne..
Autoload error
Takze uz sem si udelal zalohu po prvnim zavodu..a kdyz si tak pamatuju tak u GRIDu se mi to stalo asi 4x za carrer..poprvy sem taky prisel o vse, pak uz sem si to po kazdym vypnuti hry zalohoval..
Zacal sem si to ukladat no..jen tak mimochodem, dneska sem dostal pri zavodu opet defekt..
Tak casto ty pneu nepraskaj ani v realu ne? Chtel sem do toho kopnout
Super hra ala styl Codemasters. Ma to ovšem svý "mouchy" což je pro Code také typicky. Předevsim me nefunguje FF, podle me ho tam snad ani nemaj spravne naprogramovanej, jenom ze srandy sem zkusil WRC a prestoze se jedna o otresnou gamesu, tak FF funguje asi 100x lip:(( - to uz neni neschopnost ale zamerne prehlizeni problemu. Nekonecny loadingy a dementni videa snad nema cenu zminovat to je nemoc vyvojaru, horsi je to s obtiznosti, ktera je hrube nevychytana, kdyz dokazu nadelit v kvalifikaci na Sao Paulo 4s druhemu v poradi na obtiznost legendary, tak mam vzdycky pocit ze tu hru nikdo netestoval:((. Za klady povazuji velmi dobrej vizual a prijemny jizdni model kdy mate az detskou radost z toho jak "ridite" formuli, bohuzel bez FF s kvalitni zpetnou vazbou je zazitek polovicni - zbytecne, smyky a prokluzy kol muzete vychytavat tak maximalne ocima.Presto dobrej pocin a docela kvalitni hra. Vivat Monza, Spa, Interlagos, Suzuka, Montreal, at shori v pekle H. Tilke a jeho pseudookruhy.
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
schali píše:Předevsim me nefunguje FF, podle me ho tam snad ani nemaj spravne naprogramovanej, jenom ze srandy sem zkusil WRC a prestoze se jedna o otresnou gamesu, tak FF funguje asi 100x lip:(( - to uz neni neschopnost ale zamerne prehlizeni problemu.
Pokud FF myslíš force feedback, tak ten mě funguje na jedničku. A co čtu fora tak ostatním taky. takže bude chyba nejspíš na tvém přijímači.
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB ..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::.. [pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
PIT LANE problém!!!
už u toho teču!! ...zapnul jsem exprta a stejně furt když najíždím do pit lane, tak snad 100metru před tou čárou omezení na 100km/h, mně to zkrátka nedovolí už zrychlovat resp. řadit nahoru. Což mě teda hafo mrtě zpomaluje. A toto je příčinou proč dojedu na 3. místě i když startuju z 1. Tady to automatický zpomalování zas***ý
Stejně tak když vyjíždím od mechaniků...tak jenom jemně přidám plyn a motor se stejně vytočí totálka na max. a hned za tou čárou kdy můžu zrychlovat to zkrátka řadit nejde a důvod? Zase ta stupindní automatika, která se přehodí na manuál až někde 100metru za pit lane!! tak WTF? EDIT:
tak už znám příčinu viz ZDE ..konkrétně: -Pit limiter auto on regardless of setting. Whole Pit lane routine doesnt work properly.
Ahoj,
potřeboval bych poradit. Mám problém u této fajn hry. Vždy mi hra vytuhne, když vyjíždím z depa na ostrý závod (při načítání hry), pomůže jen Ctrl Alt Delete. Je jedno zda v kvalifikaci skončím na prvním nebo posledním místě.
Trénink jde bez problému. Vše šlape jak má.
PC: AMD x6 1055T, Gigabyte HD 5850 CCC 10.10 vše na max. paměti 4GB a Win7 64b.
Ale na noteboku hra funguje bez problémů a ostrý závod normálně funguje. Notebook MSI GX623X Win7 64b.
Díky za každou radu.
@ j.luis:
Taky se mě občas stane, že při loadingu(jakýmkoliv, ne jak tobě že jen při závodě) se to sekne. A jelikož mám jinej hw, ale taky win7 64b tak bych to asi svedl na ně. Resp. hra asi si s něma moc nerozumí..netuším. Počkat na patch, snad to opraví
Mám ten stejný problém a taky nevim.Phenom2 x6 1090t,asrock 890fx deluxe4,a-data gaming 1600 Mhz 2GB-4krát,amd radeon 6870.Přesně ten samí symptom jako ty a řekl bych,že je problém v x6 zřejmě je problém v podpoře pro vícejádra potažmo šestijádra a asi nezbývá než vyčkat příchodu patche.Prosím tě ještě jakou máš zákl.desku?Kdybych se něco dozvěděl tak to zde podám
To já mám jiný problém. Já můžu jezdit max 20% závodu jak jedu víc tak se hra po 13kolech nehorázně začne sekat a nevím proč. Snad párkrát se mi povedlo zajet full závod 100%. Mislel jsem že je to slabou grafikou ,ale hra jela kolem 30fps. Pak na PCtuning byla recenze a tam doporučili 40FPS tak jsem vypl stíny, odlesky auta a hra jede tedy 40fps a pořád tak nevím kde je zakopanej pes. Jen zajímave že prvních 12-13kol to jede v pohodě a pak to začne.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Tak už mi to funguje pomohl návod z výše uvedeného odkazu, ale měl jsem to jinak (obráceně) než je tam popsáno. Pomohlo mi toto: Problém nespíš dělá directx 9 nebo 11.
Přejít na My Documents -> Moje hry -> Formula One -> Hardwaresettings
Otevřít "hardware_settings_config"
Najít řádek:
<directx forcedx9="true" />
Změnit "true" na "false".
Zatím jsem nezávodil, ale hra naběhla. Jsem