Zdravím
Chtěl bych se optat redaktorů, jestli máte v plánu psát i články o tom, jak vyměnit Teplo vodivou pastu, nebo DvD/CD mechaniku atp.. ? Nebo rovnou jak sestavit celý PC a na co všechno při tom myslet? Hledal jsem a nic podobného jsem tu nenašel?
Návody...
- ZechY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: Návody...
Ahoj,
o podobnych navodech se uz uvazovalo, ale zatim to nikdo nerealizoval. Nejspis se toho ujmu ja, ale zatim bohuzel nevim kdy. Kvuli VS a ostatnim clankum jsem hodne vytizeny, takze do Vanoc to nebude urcite
o podobnych navodech se uz uvazovalo, ale zatim to nikdo nerealizoval. Nejspis se toho ujmu ja, ale zatim bohuzel nevim kdy. Kvuli VS a ostatnim clankum jsem hodne vytizeny, takze do Vanoc to nebude urcite
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- ZechY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jestli není kdo by se toho ujmul, s radostí bych zkusil napsat podobný článek. Jestli by to teda nikomu nevadilo.Kamikadze píše:Ahoj,
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, může být. Základní věci jako rozsah a formu zpracování prosím prokonzultovat s šéfredaktorem:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=18&t=104142
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=18&t=104142
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.