Co je lepsi, 460 nebo 470?

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Tomme
Začátečník
Začátečník

Co je lepsi, 460 nebo 470?

Příspěvek od Tomme »

Rozhoduji se mezi koupi GeForce 460, modelem EVGA GeForce GTX 460 FTW EE http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... medium=ppc
nebo jednu z nejlevnejsi GTX 470 (treba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76280 )
Nevim jakej bude mezi nimi vykonovej rozdil a jeste vaham, jestli ma cenu cekat na 475.
Rozdil myslim mezi EVGA 460 FTW a jednou z nejnizsich 470tek.

Dekuji za vase nazory.
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Re: Co je lepsi, 460 nebo 470?

Příspěvek od Lokomotiva »

Počkej do zítřka a podívej se na 6850.
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Radeony sem taky zvazoval, ale chtel bych radeji NV, kvuli ovladacum a schopnostem, nemam rad ovladace od ATi. Ale pokud by se "povedli", tak bych do nich sel.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Samozrejme GTX470.Skladem v Alze od 5500...
http://www.alza.cz/graficke-karty/dle-c ... iceUp&Pg=0
Mac...
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Tomme píše:Radeony sem taky zvazoval, ale chtel bych radeji NV, kvuli ovladacum a schopnostem, nemam rad ovladace od ATi. Ale pokud by se "povedli", tak bych do nich sel.
Já ty řeči o ovladačích ATI poslouchám už léta.
Stejně tak léta používám grafiky ATI (i nVidia pochopitelně, pokud to bylo výhodné) a nikdy jsem problém s ovladači ATI u sebe ani u jiných nezažila.
Když jsem se tím zabývala, zjistila jsem, že tyhle řeči s velkou pravděpodobností začal rozšiřovat samotný management ATI.
Bylo to před pár lety, kdy nVidia měla navrch a grafikám ATI vždycky pár procent výkonu chybělo.
Tak se vypustily řeči, že vlastně výkon nechybí, ale že se musí dodělat ovladače a bude to stejně výkonné.
Určitě to dobrý marketingový trik nebyl, protože se to s grafikami ATI od té doby pořád táhne.
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Kousek pravdy v tom bude, ale kdyz treba u sebe pustim TMNF na plny, tak mam 150 FPS (HD 5770) a slide show, proste to sazi snimky spatne po sobe, nebo uz nevim... a jiny hry taky, 10.6 to posunulo k nehratelnosti, ted s 10.9 to jakz takz jde, ale melo by to byt jinde, snad 10.10 to vyresi, ale kdyz sem mel nvidiu, tak vubec nic nedelalo (tu sem sezehnul) [,ale ten narust vykonu za to stal, na tri tydny] a Radeony stejne nemaj vykonovej potencial pro teselaci, nevim jak to bude s 6k.

Ale na druhou stranu, ty lidi si na ty ATi karty stezujou az moc, nekdy se to prehani.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“