sekání her na ATI mobility radeon hd 4570

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
G.O.N.K.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

sekání her na ATI mobility radeon hd 4570

Příspěvek od G.O.N.K. »

Caute mam takový, problém když hraju novější hru např. Mafia 2, nebo Blur, medal of honor 2010, atd. Tak mi jede vse svižně a pak asi po pěti minutách se to zacné strašně sekat asi tak po dobu 20 sekund a pote se hra zase svižně rozjede a tak se to porad opakuje dokola. Skoušel jsem instalovat jiné ovladače na gk, i skoušeno ve viste a w7, ale bez uspěchu, problém setrváva. Skoušel jsem různé programy na zatižení GK a nic to nenapsalo. 3d marku 06 sem mel 3000 bodů. nevím co stím???? už mi to leze na nervy. Nevíte nahodou co stím, popř. nesetkal se s tímto někdo? Díky za odpovědi
NB Acer Aspire 5536G, AMD Athlo 64 x2, GK Ati mobility radeon hd 4570, 3GB RAM, 320 GB HDD, DVD-RW
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: sekání her na ATI mobility radeon hd 4570

Příspěvek od Michael24 »

Nehraješ náhodou s NTB položeným na posteli atd? Zkus se kouknout na teploty grafiky/CPU v zátěži, jestli se kvůli nim náhodou nepodtaktovává :wink:
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Mám stejný pocit, co kolega - něco se přehřívá.
Možná procesor začíná vkládat prázdné cykly a tím shodí i výkon grafiky.
Zkus zajet k pumpě a profoukni stlačeným vzduchem na huštění pneumatik cesty, kterými proudí vzduch noťasem. Profoukni je v protisměru normálního proudění.
G.O.N.K.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od G.O.N.K. »

No stím přehříváním, mne to taky napadlo, notebook mam nadzvednuty aby cirkulovalo co nejlepe teplo, ale nevim kde mam zacit. Nejake programky??? Nebo pls poradte. první co udělám tak to aspon profouknu.
NB Acer Aspire 5536G, AMD Athlo 64 x2, GK Ati mobility radeon hd 4570, 3GB RAM, 320 GB HDD, DVD-RW
G.O.N.K.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od G.O.N.K. »

tak zjistil jsem ze pri hrani se mi podtaktovává procesor ¨. takze to prehrivani. a t ed co stim?? reklamace??
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Reklamace. Na NTB se nemá co podtaktovávat CPU. Pokud jej jen tak položíš na stůl (ne do peřin), vytížíte jej na maximum a on se přehřeje, tak je to vada.
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Pokud noťas není plný prachu...
G.O.N.K.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od G.O.N.K. »

tak notas mam teprve asi pul roku, a v prasnem prostredi se nepohybuju, zkusim ho jeste profouknout a jak to bude bez uspechu tak reklamace
G.O.N.K.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od G.O.N.K. »

tak sem to profouknul a vypada ze uz je to ok. zatim bez sekani. diky za rady
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“