Ahojte,
1. mam nejaky problem s programom wamp server - stava sa mi ze sa mi localhost akoby resetuje a dalej uz nejde tak isto ako ja moznost phpmyadmin absolutne nejde.
Mate niekto napad co to zapricinuje aloebo iny podobny program?
2. nemozem nahrat na localhost svoj script index.html (cez hore uvedeny program) - teda nahradit povodny index.php
3. je moznost ndat nejak dokopy ftp s tymto programom alebo poznate nejaky program ktory ma moznost spravenia priamo uvodnej stranky?
Jedna sa mi o to ze chcem spravit ftp pripojenie pre znamych aby mohli odo mna stahovat moje dokumenty a pod.. a pravdaze aby stranka nejak pekne vyzerala.
Wamp server - index.php a moznost ftp?
- adis
- Začátečník

-
Wamp server - index.php a moznost ftp?
Naposledy upravil(a) OndraSter dne ned 24. říj 2010, 21:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: na přání
Důvod: na přání
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Wamp server - index.php a moznost ftp?
Nebylo by lepší se vykašlat na ručně upravovaný index.html nebo .php a použít na to něco jako StrongDC nebo čistě sdílení souborů ve windowsu? (Předpokládám, že známí jsou v interní síti s tebou.)
Pokud jsou mimo tvojí domácí síť a máš veřejnou IP, tak prostě nastav ftp server.
Pokud nemáš ani jedno, smůla...
Pokud jsou mimo tvojí domácí síť a máš veřejnou IP, tak prostě nastav ftp server.
Pokud nemáš ani jedno, smůla...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- adis
- Začátečník

-
znami niesu na spolocnej sieti... povolenie sa da spravit cez rooter...
a rad by som bol aby to aj nejak pekne vyzeralo... zas to nebude nejak extra velky probelm spravit 3 scripty...
lenze sa nepohnem dalej ked mi ani wamp server nechce ist...
a rad by som bol aby to aj nejak pekne vyzeralo... zas to nebude nejak extra velky probelm spravit 3 scripty...
lenze sa nepohnem dalej ked mi ani wamp server nechce ist...
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vyhoď ten WAMP hotový a nakonfi si to sám, viz v threadu http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=53&t=137074 kam jsem postoval i můj návod v PDFku (oproti 2.2 se snad toho moc nezměnilo).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;