Creative nebo Altec Lansing?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

adam007cz
Začátečník
Začátečník

Re: Creative nebo Altec Lansing?

Příspěvek od adam007cz »

Ajťák píše:hlavně si někupuj ty M20 ty hrajou otřesně.
Ty jsi je nakonec kupoval?
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

nojo, ale vydrželi mi na stole asi 15 minut, než šly na aukro :-D
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

Jo tak to byly tvoje? :lol: to hrály tak hrozně či co? Rozehrané nové repro nedostane nikdo :wink:
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

Prosimtě u bedýnek k počítači mi nemluv o nějakym rozehrávání. Hrály, jak když koza chčije na plech a občas jí upadne i nějakej bobek.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Ajťák:
http://www.fergusonhill.co.uk/script/do ... .php?id=37
Test lepších reprosoustav k pc
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Yradak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yradak »

Test lepších reprosoustav
Za tú cenu si kúpi tú kolekciu pidireproduktorov len blázon, hocaká bazárovka zosilovač+bedne týmto lepším sústavam za tú ich cenu vybije zuby. A možno aj obyčajné nové nebazárové monitory kopnú nejaký ten beolab do riti.
Gigabyte P965 DS4 rev1.0 • Core2Duo E6300 1.86GHz + ScytheMine • 2GB Transcend 800MHz 4-4-4-12 • WD 250GB 00MJB0 + WD 640GB AAKS • HD2600Pro 512MB • LCD Philips 109B • LG GSA-H10N • Fortron 350THN-P • Foxconn TH-01 • Chicony 0420 USB • Creative Monitor M80 • Echoaudio Audiofire 2 S/PDIF out - Sony TA-F650ESD S/PDIF in - Mission 771E
stofo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od stofo89 »

Dobry den.
Chcel by som si kupit reproduktory v okoli 1500 az 2000 korun. Dost vela ludi odporuca M-audio av30, av40, lenze jednak su drahsie ako moj limit a zaroven byvam na intraku a pre svoju velkost ich nemam kam umiestnit. Viac menej som bol rozhodnuty pre logitech z-523 aj ked vsade citam, ze im chybaju stredy, ale zahliadol som tuto debatu o SWAN/Hivi/WOOW M10. Na nete toho nieje vela, cital som nejake zahranicne recenzie, ktore boli velmi pozitivne, ale na forach ich skoro nikto nepozna a preto som skepticky, ci fakt hraju tak dobre, ked tu citam ze M20 su otrasne.
Zaujimalo by ma, ci ich niekto nemal moznost porovnat s vyssie spomenutymi logitechmi a ci by sa dali kupit na slovensku. Pripadne ak niekto pozna lepsiu alternativu v danej cene budem len rad.
Pouzivanie prevazne na hudbu rozneho druhu.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

já bych do nich nechodil, můžeš zkusit třeba ty evolve, prý nejsou až tak hrozné, viz např tahle recenze http://pctuning.tyden.cz/hardware/multi ... n?start=10

jako já nejsem fanda levných bedýnek, ale celkem si na ně lidé nestěžují, a za ty prachy se to dá zkusit.
http://reprosoustavy-reproduktory.heure ... lues-r222/

i když samozřejmě nechápu jak někdo může jásat nad zvukem takovýhlech bedýnek. Já co od doby co sem poslouchal na dedikovaném zesilovači, nedokážu nějak takovýhle bedýnky moc ustát, ale tak je to se vším, jak si člověk zvykne na lepší dolu už to nejde.
stofo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od stofo89 »

Nevyzeraju zle, ale ked vidim tu cenu, tak vela od toho necakam. Ale este neviem, ci ich zoberiem lebo ten internatny stol mam fakt maly a notebook ich bude prekryvat. Vidim to tak ze prepojim 2 stoly nejakou doskou alebo zoberem 2.1 repro z mensimi satelitmi.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

2.1 bych nebral, jestli chceš poslouchat hudbu, tak to bude spíše horší, než naopak a myslim, že to zase nějak extra nevadí jestli je to bude nějak z části překrývat, pokud to bude symetricky.
stofo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od stofo89 »

vdaka za rady, ale este by som sa chcel opytat, ci sa mi oplati priplatit a zobrat rovno M-audio av30 alebo av40.
stofo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od stofo89 »

Teraz co pozeram po internete, tak kazdy den sa rozhodnem pre ine repro, ale vidim to asi tak, ze v tejto kategorii 1500 korun zoberiem zrejme Behringer MS16. Velmi sa mi nepacia, ale vraj hraju obstojne na danu cenu. Ak sa teda na dalsi tyzden nerozhodnem prihodit nejake koruny. Ale zaplatit za AV40 dva krat viac, ako za tie behry sa mi neviem ci oplati.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

hele zvaž ještě to aukro, seženeš zesák plus slušný bedny tak kolem 3-4k
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Super sloupy Magnat mají měniče TVM - to asi nebude uplně v pořádku. Je to nějaký domácí bastl.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

to je fuk, i kdyby to byli TVM, tak to hraje 100krát líp jak Maudio za 5 k a podobné
samozřejmě si může i koupit i jakýkoliv jiný repro
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Zvlášť když to bude mít typickou "domácí" výhybku... Tohle bych si prostě nekoupil na nic jinýho než na zahradní párty, protože nikdo neví co v tom může být.
stofo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od stofo89 »

Fuha, tak toto je uz pecka no, zosik a tie bedne, paci sa mi to, ale pre mna je to zbytocne. To skor v buducnosti, alebo keby byvam na intraku na jednotke sam. Som si uvedomil, ze spolubyvajuci by ma v laske velmi nemali, keby som im pustal take vykonne bedne, najme ked vacsinu casu sa len ucime.
Vyzera to asi na tie behry, napadlo mi este namiesto repro zobrat nejake kvalitnejsie sluchadla, ale to uz by som musel aj nejaku externu zvukovku zrejme zobrat.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Ty Behringery budou hrát naprosto otřesně. Umím si představit ten plastový tupý zvuk. To už bych radši vzal něco z kategorie PC repro, třeba ty Evolve nebo ty M10. Obě sestavy budou určitě poslouchatelnější.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

neeeeeeeeeeeee jen neeeeeee swans :-D :-D
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“