Fallout: New Vegas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Re: Fallout: New Vegas

Příspěvek od Spetsnaz »

Kterej myslíš? Ten jak máš vybít tu Ceasorovu vesnici a pak nejde odevzdat?
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

tak ty novy ovladace dost pomohly, rekl bych i framerate je o 100% lepsi ty propady sou fuc :) zatim taky spis jedu ty vedlejsi mise, obcas je i fajn preklad takovej hezky jadrnej
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Spetsnaz: Jojo, přesně tenhle :sad:
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

tak to máme stejnej problém
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaximusCZECH »

Možné spoilery: Strašně se mi líbí ta vonost pohybu. Rád zkoumám kraje mapy a hledám každou bednu, skrýš :-) líbilo se mi, jak jsem se poprvé setkal s cezarovou legií v tom vypáleném městě a chtěli, abych o nich šířil zvěsti a tak jsem je bez váhání odpráskl. Prostě ubližovat lidem ve městě se nedělá :-))))
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Tak dufam, ze sa mi co najskor (~1 rok) podari dohrat FA3, aby som sa mohol zahrabat do New Vegas.
Mam totiz podobnu chorobu - som notoricky snoric, sliedic a kleptoman, co je na 26. leveli a este nebol ani len pozriet FreeDog-a a jeho radio :-D

Som rad, ze sa mam na co tesit.
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

Nevíte jestli je možnost hrát po dokončení hlavní linie? A kolik je max. level? Díky
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

max level 30
po ukončení tuším nie
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Doufám že budou i nadupané DLC (nejmíň 4 jako u F3)...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

U F3 jich bylo pět,ale to je jedno....Včera jsem šel Vegas-asi pět hodin v kuse,na velký bedně (37")-no masakr.Zhasnuto v celym bytě a šel jsem ten quest Come fly with me,kde se musí ghůlům pomoct odlítnout z Wastelandu.Atmosféra v tý Repconn facility se dala krájet,Nightkini jsou pěkný ku.vy,ale jsem na levelu 8 a dynamitem a minama jsem je udolal.Zase jsem to celý prolez,nejdu pryč,dokud nemám mapu danýho objektu zcela odkrytou.Taky jsem narazil na první vážnější bug,a sice že mi totálně spadla hra a nešel naloadovat ani quicksave ani autosave,furt mě to vyhazovalo na plochu.Až normální "tvrdej" save (dělám savy cca každou čtvrthodinu právě z těchto důvodů) se naloadoval a jel jsem dál.Každopádně jsem našel tohle:

http://fallout.wikia.com/wiki/Come_Fly_With_Me

Viz první tři body v odstavci s bugama,myslím,že jedno z toho se mi včera přihodilo.Takže pokud se vám to stane,tak je to zřejmě problém hry.Spíš bych tipoval bod jedna a tři-Space Suit jsem sebral a přesně v tom control roomu mi to crashlo.Jinak hra je zatím nátěr jak prase a dost si to užívám,zase mě to totálně pohltilo jako F3.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

tyvoe takovej seznam bugů tam, já ten quest projel jako nůž máslem bez problému či bugu

hra mi zatím za 25 hodin spadla jednou, když mi na pozadí posranej security essentials tahal aktualizace :mrgreen:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Btw tři mody pro nehorázný zlepšení hry

Darnified UI:
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... ied-ui-nv/

Pak ještě používám inventory sorters:
http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34950

A realistic death physics
http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34852
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

A mě to teď začalo tuhnout a z toho jsem dost nasranej.Mám odehráno 17 hodin,doteď to jelo ukázkově až na ten výše zmíněnej bug a dneska mi to dvakrát vytuhlo.Hrabal jsem na fórech,tak jsem zkusil tu úpravu v ini souboru v příkazu bUseThreadedAI,tak zítra uvidím,teď už na to kašlu.Ale proč se to děje až po sedmnácti odehranejch hodinách???Normálně výtuh a asi po deseti sekundách se to zase rozjede s totálně nose....ejma texturama.Drivery mám poslední ke všemu...Systém defragmentuju pravidelně.Nějaký nápady,chlapi?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Len taky tip, ak sa nemylim, tak si pred nejakou dobou riesil problemy s GTX 275, tiez ti tusim vtedy niektore hry robili podobne veci...tak ak ju este stale pouzivas, nemoze byt problem v tej GK?
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Swat: Aha tak 5, já si zrovna nebyl jistý počtem..
No já s questem KFWM měl jen jeden problém.. Blbě jsem udělal posloupnost v jeho a ten tupoun SuperMutant na mně místo splnění questu zautočil :-D Tak jsem loadoval a nechávám si to na později..
Hra mi taky spadla jen jednou a to ani nevím proč.. :)
Šmejdění po mapě mně fakt baví :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

michal3d píše:Len taky tip, ak sa nemylim, tak si pred nejakou dobou riesil problemy s GTX 275, tiez ti tusim vtedy niektore hry robili podobne veci...tak ak ju este stale pouzivas, nemoze byt problem v tej GK?
Od tý doby,co na ní mám ty tři vrtule mi teplota nepřelezla 70C a to ani v těch brutálních vedrech co byly v červenci.Všechno chodí naprosto ukázkově.Stejnej problém se mi občas stane při hraní Oblivionu,takže věřím,že chyba bude někde v enginu hry.I v Oblivionu mám stejný tweaky v ini souboru.Zajímavý,že F3 tohle nikdy neudělal....Odpoledne až přijdu z práce budu hrát a uvidím.Ale jak říkám-proč se tak nestalo po prvních dvou hodinách hry?Proč až po sedmnácti odehranejch hodinách???
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tohle se mi tedy nedělo ani v Oblivionu, ani ve FO3, ani tady..
NV mi zatím za 25 hodin jednou spadlo při hraní, a dvakrát při vypnutí (klasika kliknu na quit a yes a hra spadne), jinak 100% stabilita.

fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdarec, potřeboval bych poradit ohledně postupu ve hře. Momentálně jsem byl s Bennym ve Stripu, když mě podvedl a do pokoje poslal svoje gorily. Potém jsem našel v jeho pokoji tohoto robota kýválka a pokecal s ním a teď mi svítí, že mám jít do pevnosti, ale ta je za přehradou a nejde se tam dostat. Jak mám teda ve questu pokračovat? Dík za odpověď
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Měl by jsi mít i ukol aby jsi si v "kasinu 38" promluvil s Majitelem. Ten ti prozradí polohu zátoky, která tě převeze do pevnosti Císařské Legie.
Btw já jsem Bennyho hned zabil.. Nevím zda jsem udělal dobře a byl to první "friendly kill" ve hře.. jak se říká "oko za oko, zub za zub" :)

Btw taky se vám zdá že čím dál jste v řpíběhu, čím častěj občas padne hra? Už jsem si toho všiml v Oblivionu :D
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Still.Lord píše:Měl by jsi mít i ukol aby jsi si v "kasinu 38" promluvil s Majitelem. Ten ti prozradí polohu zátoky, která tě převeze do pevnosti Císařské Legie.
Btw já jsem Bennyho hned zabil.. Nevím zda jsem udělal dobře a byl to první "friendly kill" ve hře.. jak se říká "oko za oko, zub za zub" :)

Btw taky se vám zdá že čím dál jste v řpíběhu, čím častěj občas padne hra? Už jsem si toho všiml v Oblivionu :D
Jo s majitelem jsem kecal a právě on mi zadal, že chce přinest ten žeton. Úkol že se mám setkat s císařem mám taky, ale chtěl jsem nejdřív dostat Bennyho. Takže skrze úkol setkat se s císařem se dostanu rovnou do pevnosti k Bennymu jo?

Jinak mám nahráno cca 10h a hra mi ještě nespadla. Hraju na win xp sp3.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“