PCTforum STEAM community

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: PCTforum STEAM community

Příspěvek od FragmeNT »

Taky by me zajimalo jak je to s placenim. Jeste jsem nikdy nic v zahranici nekupoval, hry mam vsechny krabicovky. Kdyz mam Mastercard, ale mam tam jen koruny, to musim mit jeste dalsi konto, kde budu mit eura a znej to platit, nebo jak to je? Diky zkusenejsim za odpoved.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

koruny sa na eura prepocitaju podla aktualneho kurzu

negativne skusenosti nemam ziadne, iba ak to, ze niekedy nakup cez kartu ide az na 3.-4. krat
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

A co ty osobni udaje, kdyz sem to ukazoval otci (karticku ma on), tak se mu to nelibilo.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

keby ta chceli okradnut, tak by to spravili
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragmeNT »

Takze tam zadam k odelsani jen castku v eurech a banka si to uz prebere sama, je to tak Beardie? Osobnich udaju bych se nebal, to asi jinak udelat nejde.

Edit: Tak diky Beardie, to me celkem potesilo, myslel sem, ze se budu muset sr.at s nejakym PayPalem apodobne. Kdyz to de tak jednoduse, tak to brzo vyzkousim.
Naposledy upravil(a) FragmeNT dne čtv 28. říj 2010, 14:09, celkem upraveno 1 x.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

suma v eurach sa v tom eshope vyplni automaticky podla toho co kupujes
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

já mám na placení po internetu od KB ecard, je to kousek papíru kde máš čistě potřebné údaje a nikde jinde se s ní platit nedá, není na ní pin atd... s vhodně nastaveným limitem v pohodě za těch cca 5 let mám jen pozitivni zkušenost, pravda nikdy sem nekupoval nic a nikde co smrdělo levotou

jo ten prevod se provede podle aktualniho kurzu, takze je dobry sledovat vyvoj a pouzit bud platbu v E nebo USD dle vyhodnosti
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

tady máš komplet návod podle toho jsem já nakupoval poprvé.Stačí mít kartu která má na sobě Visa nebo mastercard a máš to a o měnu se nastarej to se převede z českých korun na euro podle kurzu

Návod:http://www.slum.cz/clanky/jak-nakupovat-hry-pres-steam/
Hry zdarma do záčátku:http://www.slum.cz/clanky/co-ziskat-zdarma-na-steamu/
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

LOVIT píše:jo ten prevod se provede podle aktualniho kurzu, takze je dobry sledovat vyvoj a pouzit bud platbu v E nebo USD dle vyhodnosti
Jak se dá změnit, že chci platit v Dolarech a né v Eurech?
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Nedá. LOVIT tím myslel, že máš sledovat kurzy EUR a USD oproti Koruně. :-)

Jinak na Steamu (a jinde na netu, krom Amazonu, ten ho nebere) platím prakticky jen PayPalem, je to přeci jen bezpečnější...

Co se týče nákupů na Steamu, jsou jednoduché a bezproblémové, support je taky vlídný, kdyžtak. :-)
Jen ceny, mimo slevy, jsou už dnes dost vysoké... objednávka krabice z UK často vyjde na 60% ceny. :-) Pokud je to Steam verze, tak se beztak zaregistruje na Steamu a dá se využívat všech výhod, jakoby to člověk zakoupil tam.
Sledovat RSS Steamu se ale vyplatí, občas nějaká ta akce ala HL1 za Dolar, Deus Ex za 5, Bioshock za 3 Eura...
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
noemis
Nováček
Nováček

Příspěvek od noemis »

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli jde změnit pozadi klienta - ta sedo-černa barva se mi nelibi.
Zkoušel jsem instalaci nekterych skinu, ale zmena zadna.
Vim ze se asi musi poupravit souborek steam.styles ve slozce resourse, pak souborek nakopirovat jeste do slozky skins nemuzu ale tam najit prikaz pro background barvu klienta.
Jeste jsem slysel o nejakeho steam styles editoru, nevite kde by se dal sehnat?
Dekuji predem za rady

Mam OS WIN7 Pro 64 bit
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Je nějaká možnost rozchodit ten Nightmare House 2 mod, když někdo nemá HL2 plnou? Třeba pokud by si stáhnul jen HL2 Demo na Steamu + ty SDK Base, tak by to šlo, nebo ne? Popř jde ten mod nějak jinak rozchodit?
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

niemand píše:Je nějaká možnost rozchodit ten Nightmare House 2 mod, když někdo nemá HL2 plnou? Třeba pokud by si stáhnul jen HL2 Demo na Steamu + ty SDK Base, tak by to šlo, nebo ne? Popř jde ten mod nějak jinak rozchodit?
Trochu hledat -> google...
Nightmare House 2 is available for download, and requires Half Life 2: Episode 2 with a registered Steam client to run it.
Tim je receno, ze mod vyuziva assets primo z HL2:EP2, cili to neni stand-alone Source SDK Base mod.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

yuri.cs: tak to jo, já si toho nevšiml. Myslel jsem si, že NH2 potřebuje Halfa 2.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Na STEAMu je teď ve slevě metro 2033 nebo just cause 2 ( obojí jsou výborné hry ). Ten just cause 2 jsem zkoušel u kámoše a náhul rozhodně si jednu z nich kupte. Pozor akce platí od dneška 19:00, 48 hodin takže kupujte !!!
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

OBROVSKÉ slevy na STEAMu, přes 1000 zlevněných her
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

bože to můj účet zabije tohle :|
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

tak tak a to se ještě budou každý den měnit, prostě masakr na vánoce a jsem rád že jsem po výplatě a nemusím se omezovat :D
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

já měl teď v košíku 3 věci a vydržel jsem a zavřel jsem to...tak už sem nic nepiš hele :D
budeme dělat že nic , žádná akce
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Mno taktika je jasná, kupovat hry co jsou jen v ten den v akci, hry co jsou po celou dobu v akci koupit až poslední den protože se určitě budou objevovat i lepší slevy na ně.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“