Pokud sem ve špatné sekci nebo něco tak mě omluvte už sem zde nějakej rok nebyl
PC padá když je v něm síťová karta
Moderátor: Don
- Kron89
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
PC padá když je v něm síťová karta
Zdravím všechny mám problém se kterým si opravdu nevím rady.Mám pc kde není síťovka na desce a když zapojím síťovku do PCI(zkoušel sem 2 různy siťovky a taky do ruznejch 2 PCI slotů) tak se PC po 3min používání restne(když není zapojenej síťovej kabel tak vydrží PC o trochu díl).Když tam síťovka není pc jede bez problémů.Fakt to nechápu nemá někdo nějakej nápad?Na PC mam win XP a i u 2000 prof. to kolabovalo.
Athlon X2 5000+ black edition, Biostar TF560 A2+,Adata 4x1024 MB DDR 800,Geforce 7900GTX extreme,Baracuda 320GB.LG DVD+-R/RW,TV Leadtek ,Chill 400W.
- kocourleo
- Začátečník

Re: PC padá když je v něm síťová karta
Zkusil bych upgrade BIOSu a pokud to nepomůže, podezříval bych základní desku (možná jen nekompatibilita, ale zase na dvou různých síťovkách, to by byla velká náhoda). A taky zkontroluj, jestli máš PC i periferie připojené na stejnou fázi do zásuvky (zkus odstranit klasické bakelitové rozdvojky, ve kterých je na jedné straně přehozená fáze s nulákem). Ideální je vícenásobná zásuvka, ve které jsou jednotlivé zásuvky v řadě za sebou, tam je fáze OK.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Lokomotiva
- Začátečník

Ještě zkus síťovku v jiném PCI slotu - obvykle je jedna typu Used a 4 typu Shared.
Ta Used bývá 4. shora, tak ji zkus.
Ještě si to ověř v manuálu k desce, zejména pokud máš nějakou nestandartní desku a jiný počet PCI slotů.
Ta Used bývá 4. shora, tak ji zkus.
Ještě si to ověř v manuálu k desce, zejména pokud máš nějakou nestandartní desku a jiný počet PCI slotů.
- Kron89
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zatím diky za rady prozkouším to 
Athlon X2 5000+ black edition, Biostar TF560 A2+,Adata 4x1024 MB DDR 800,Geforce 7900GTX extreme,Baracuda 320GB.LG DVD+-R/RW,TV Leadtek ,Chill 400W.