V BIOSu nejde taktovat
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: V BIOSu nejde taktovat
To je tvoje práce.
Ne naše.
Zkoušej jeden po druhém a uvidíš, jestli najdeš takový, který bude mít stejné vlastnosti jako ten tvůj.
Ne naše.
Zkoušej jeden po druhém a uvidíš, jestli najdeš takový, který bude mít stejné vlastnosti jako ten tvůj.
- davveetrance
- Nováček

-
mam stejny problem
Bohuzel mam desku od intelu a nejde mi to ,zkousel jsem vsecko ale zatim bezvysledku
Kód: Vybrat vše
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=2&t=2290&start=980- serveronaut
- Nováček

-
Odzkoušel jsem téměř všechny v obou programech (ClockGen, setFSB). Buď to hodí chybovou hlášku, nebo se jen protočí hodiny a nic se nestane. V horším případě zatuhne celý systém a musí se restartovat. Po jednom restartu se mi dokonce stalo, že PC vůbec nechtěl naběhnout, všechny ventilátory se točily na plno, monitor byl černý... Musel jsem resetovat BIOS.
Chtělo by to software pro "f71858dg", protože pochybuju, že nějaký generátor může mít stejné parametry.
Vůbec nemůžu najít oficiální stránky výrobce desky (PEGATRON). Jestli je to tenhle "zelený web" plný obrázků přírody a slov "Green" tak potěš pánbůh. http://www.pegatroncorp.com/
Někde jsem četl, že PEGATRON je snad nějaká odnož ASUSU, ale nevím co je na tom pravdy.
Chtělo by to software pro "f71858dg", protože pochybuju, že nějaký generátor může mít stejné parametry.
Vůbec nemůžu najít oficiální stránky výrobce desky (PEGATRON). Jestli je to tenhle "zelený web" plný obrázků přírody a slov "Green" tak potěš pánbůh. http://www.pegatroncorp.com/
Někde jsem četl, že PEGATRON je snad nějaká odnož ASUSU, ale nevím co je na tom pravdy.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jop, je to OEM větev ASUSu
- davveetrance
- Nováček

-
KRTEQ nemohl bys mi dat nejakou radu jak to nataktovat tu intelackou desku?(zkousel jsem hodne SW)
s clockgen jsem se dostal nejdal ale tam mi chybi udat generator setup...
Nebyl by jiny lepsi program?
s clockgen jsem se dostal nejdal ale tam mi chybi udat generator setup...
Nebyl by jiny lepsi program?
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli nevíš, jaký je tvůj generátor, budeš muset postupně vyzkoušet všechny, třeba má nějaký stejné vlastnosti a půjde to. Ostatně tohle ti už psala Lokomotiva v threadu o taktování CPU Intel - jiné odpovědi se nedočkáš.
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- davveetrance
- Nováček

-
Ja zkousel jeden a zamrzlo mi pc a musel jsem resetovat bios a zrovna todle delat u kazdeho pokusu nevim no,zkousel jsem i flashnout bios ale nepomohlo to
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale jinak na to bohužel asi nepřijdeš. Můžeš zkusit něco vygooglovat, ale moc šancí tomu taky nedávám.
btw. kdybys viděl, jak často já resetuji BIOS na několikanásobně dražších MB...
btw. kdybys viděl, jak často já resetuji BIOS na několikanásobně dražších MB...
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- serveronaut
- Nováček

-
Já vyzkoušel skoro všechny generátory, ale žádný nefunguje. Mám generátor f71858dg.
Jak tedy dál postupovat? Program setFSB umožňuje i editaci těch generátorů, jejich export a import ve formátech .PPL. Poradí někdo?
Jak tedy dál postupovat? Program setFSB umožňuje i editaci těch generátorů, jejich export a import ve formátech .PPL. Poradí někdo?
- serveronaut
- Nováček

-
Nikdo neporadí?