Ahoj,
jaké by jste mi doporučily zabezpečení pro Widows 7 home 32-bit. Jde mi o antivir a firewall.
Na starém PC s XP jsem měl AVG Free v kombinaci s Kerio personal firewall. Ale to avg nic moc.
Nyní jsem uvažoval o microsoft security essentials nebo Avast Free. Ale o tom prvním nic moc nevím. Takže pokud někdo máte nějaké zkušenosti tak je prosím napište.
Který s těchto dvou by jste doporučily? Nebo jiný? A jaký firewall?
Díky
Jaké zabezpečení pro WIN 7 home 32-bit
- Karbec
- Nováček

-
Jaké zabezpečení pro WIN 7 home 32-bit
NB Lenovo Ideapad G550L
- zombux
- Odborník PCT

Re: Jaké zabezpečení pro WIN 7 home 32-bit
pro domácí použití určitě stačí integrovaný firewall ve Windows 7, a jako antivir a antispyware stejně dobře poslouží MS Security Essentials. pokročilejší řešení samozřejmě možné jsou, ale pak to je už o nějaké investici, která doma může, ale nemusí mít smysl
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Shit
- Odborník PCT

Zkoušel jsem několik alternativ a nakonec jsem skončil na domácím PC u Avastu Free a PC Tools FW plus. 
- rousini
- Začátečník

-
Shit: na tento FW jsem nedávno narazil, líbí se mi jeho přehlednost, snadná editovatelnost pravidel aplikací, ALE... nemůžu s ním rozchodit LAN, nedostanu se do PC v síti...
Googlil jsem rady, ale nezabralo. Pokud změním připojení NTB eth/wifi tak FW detekuje jiné připojení - síť, ale LAN a požadavky z ní neřeší... Pomůže někdo?
Googlil jsem rady, ale nezabralo. Pokud změním připojení NTB eth/wifi tak FW detekuje jiné připojení - síť, ale LAN a požadavky z ní neřeší... Pomůže někdo?