Fallout: New Vegas
Moderátor: Baneshee
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fallout: New Vegas
Jojo, skrz tyhle ukoly se dostaneš k Bennymu
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Ok dík.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo jak je to s questem kde mám toho robota ED-E co je v Primu? Už jsem ho dávno opravil a odevzdal do šrotiště resp. tam se to nějak buglo a ta babajaga se mnou o tom nechtěla mluvit. Tak jsem ho tam nechal stát.. Teď mám quest že z Ed-E mám vytřepat nějaké informace pomocí klíčovách slov, ale vubec nevím jak na to, robot nereaguje, nikde žádná zmínka ke komu jít, nebo co dělat.. 
Když s ní kecnu, mám na výběr obchod a opravu. Nic víc, nic míň..
http://www.youtube.com/watch?v=itDrL8owqYw
- podle tohohle videa to vypadá že s těmi NPC mluví poprvé resp. je nabvštívil poprvé, já jsem s nimi kecal už dávno, snad v tom není zakopaný pes, to by bylo celkem naprd..
Hrát odznova se mi to fakt nechce... Leda si pomoci příkazy z konzole na postup v Q, jako jsem to udělal párkrát v Oblivionu, ale to je poslední možnost
Když s ní kecnu, mám na výběr obchod a opravu. Nic víc, nic míň..
http://www.youtube.com/watch?v=itDrL8owqYw
- podle tohohle videa to vypadá že s těmi NPC mluví poprvé resp. je nabvštívil poprvé, já jsem s nimi kecal už dávno, snad v tom není zakopaný pes, to by bylo celkem naprd..
Hrát odznova se mi to fakt nechce... Leda si pomoci příkazy z konzole na postup v Q, jako jsem to udělal párkrát v Oblivionu, ale to je poslední možnost
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsou tam klíčový slova na který reaguje a spustí se přehrávání nahrávky...je to dost vopruz, taky mě tenhle quest štve : ).Napiš do googlu ed-e love a uvidíš popis toho questu.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem si samozřejmě našel... ale podle staršího savu a trochu cheatu, jsem zjistil, že když tu babu prokecáš dřív než k ní dovlečeš toho robota, tak pak už o HELIOSu atd nepípne ani slovo = když k ní pak dovleču robota, tajk to z něj nevypáčím 
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A ty jiný triggery nefungujou ? Jestli ne, tak holt asi tu konzoli budeš muset použít
mě už z bratrstva zavolali a teď mi ho zrovna upgradujou, trvá to 4 dny
mě už z bratrstva zavolali a teď mi ho zrovna upgradujou, trvá to 4 dny
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak já včera snad konečně vychytal (nechci to zakřiknout) to tuhnutí.Dal jsem systém na default a za osm hodin soustavnýho paření to ani jednou nevytuhlo,takže to vypadá na vůbec první hru,která nevydejchá moje cpu na 3.24 GHz,možná to dělaly ramky-nevim-neřešim,prostě to jede.No včera masakr,no.Vault 22 je totální atmosférickej nářez+ta hudba-dost jsem si to užil.Další pecka byla návštěva Jacobstownu
Red Canyon atd.Ta mapa je dost různorodá,to se musí nechat.Furt si ale nemůžu pomoct,celkově mi ta hra přijde vizuálně horší,než F3.Na druhou stranu questy jsou určitě lepší a promakanější ve Vegas.Dost dobrej je ten systém tý reputace.Měl jsem rozdělanej quest pro NCR a už nevim,jak se to stalo,ale prostě mi poklesla reputace a nikdo se se mnou nebavil.Pak jsem totálně vyplenil Camp Nelson (Legion),vrátil se do Camp Forlorn Hope,dokončil rozhovor a následně celej quest.Co mi ale přijde totálně k ničemu jsou ty ohniště,vůbec nemám potřebu si něco vařit.Vlezu všude,prozkoumám všechno,stimpaků opět mraky,jako v F3 a na postel narazim taky vždycky.Ale celkově myslím,že se New Vegas povedl.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Mě teda původní Fallout taky hodně bavil, ale Vegas je snad lepší. Líbí se mi, že je hra poměrně težká. Hraji na HARD a mod drsňák a často mám problémy s nedostatkem stimpaků, lekářských brašen a nábojů. Monstra taky asi více vydrží. Rovněž se mi líbíla volba mezi Cesarem a Majitelem. Vybral jsem pomoc majiteli, který je sice klasický prospěchářský hajzl, ale Legie jsou zase sektářští maniaci, který chtějí vše ovládnout. A to mi není sympatické. Nápad se zasazením římské republiky do světa Fallout se určitě povedl.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Swat
- Mírně pokročilý

V český verzi je hardcore mód přeloženej jako "drsňák",jo?To je "drsný".Oni prostě musej přeložit všechno...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je normální když mi na high a 8xaa framerate padá někdy i pod 40fps? Na youtube lidi mají klidně i 120...
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na youtube je všetko možné 
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Máme rádi moddery
http://img502.imageshack.us/img502/9818 ... 225129.jpg
jinak je to fakt maso, neskutečně rozsáhlá hra..level 15, 32 hodin a furt jsem nebyl ve Vegas. Dal jsem si tam taky mod slower level rates 1.3x, abych nedosáhnul 30 moc brzo
http://img502.imageshack.us/img502/9818 ... 225129.jpg
jinak je to fakt maso, neskutečně rozsáhlá hra..level 15, 32 hodin a furt jsem nebyl ve Vegas. Dal jsem si tam taky mod slower level rates 1.3x, abych nedosáhnul 30 moc brzo
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No nakonec jsem to rozehrál znovu... 
- Swat
- Mírně pokročilý

To byl zase nářez včera.Ten quest Volare! pro Boomers.Je to úžasný,jak se na sebe ty questy vážou,ještě víc,než v F3.Mám quest,někam dojdu,pokecám-další quest,zase někam dojdu,dokončím jeden quest,další dva dostanu,fakt paráda.Co je taky úžasný (psal o tom D.Vávra v recenzi na Tiscali) jak ta hra protahuje hráče celou mapou.Je fakt,že F3 se mi hodně líbil,ale kdybych si býval ke konci nevzal Explorer Perk,tak bych spoustu míst ani nenašel,nebo bych neměl důvod na daný místo jít.Tady mě ta hra skrz všechny questy krásně táhne celou mapou a odkrývá všechny zákoutí,což je taky pozoruhodný jak je to do sebe poskládaný.Jinak level 23,objeveno 123 lokací,splněno 26 questů přičemž na hlavním příběhu jsem makal všehovšudy tak třikrát čtyřikrát.Vůbec mi nevadí,že budu na levelu 30 dlouho před koncem hry,právě naopak-baví mě užívat si skilly a perky.V Pip Boyi jsem vedenej jako Champion of Justice-zkrátka zase ten starej dobrák,kterej všem pomáhá,nejdřív mluví,potom střílí...jako v F3.Já to ani nedokážu hrát jinak.Prostě dokud je možnost ten quest vykecat,tak ho vykecám...Ale věřím,že je spousta lidí,který sundaj všechno,co se pohne a prý i když se hraje za padoucha,tak z toho hráč zase profituje-akorát jiným způsobem,no.Myslím,že tyhle hry člověk hraje stylem,jakej doopravdy je a se svědomím,jaký má.A to mě baví.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Volare jsem dělal včera taky, zábavnej quest, ikdyž lineární. Pobavila mě jejich historie do Petea : )
A domlouvání rande, mg
Teď se chystám zpražit legionáře v Cottonwoodu radioaktivitou, načež se mi snad Boone svěří se svojí historií.
Pak dodělat bratrstvo, abych měl konečně power armor training, a pak konečně do freeside a vegas.
A domlouvání rande, mg
Teď se chystám zpražit legionáře v Cottonwoodu radioaktivitou, načež se mi snad Boone svěří se svojí historií.
Pak dodělat bratrstvo, abych měl konečně power armor training, a pak konečně do freeside a vegas.
- Swat
- Mírně pokročilý

Co mě točí je to,že jsem Boomers neukecal,aby mě pustili do toho jejich simulátoru.Jinak Volare quest je dobrej.
Paul: Měl jsi dejchací přístroj,nebo ses musel nadechovat?
Paul: Měl jsi dejchací přístroj,nebo ses musel nadechovat?
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No samozřejmě breather...
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
sakra a ja sem pobuda pouště
teda fakt že mám level 7, občas se prostě do něčeho přimýchnu třeba sem takhle pomahal prospektorovi co šel po škorpionovi no jednou mi vlez do rany a ja ze sebe řešeto nadělat nenecham :X
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Pozor na ty přerostlé motýlý muchy kolem Vegas. Jedni z nejhorších nepřátel.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Cazadores jsou hoodně drsný, to jo..snad po deathclawech nejdrsnější.