Online Hry záškuby pls help

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Joe.cz
Nováček
Nováček

Online Hry záškuby pls help

Příspěvek od Joe.cz »

Ahoj obracím se na vás pač už jsem uplně hotovej a už nevím co dal zkusit.
O co jde mam novej compl zalozenej na i-7 930 a grafice ATI HD 5870
Jsem fanda do MMO ale po nainstalovani Aion,Wow,popřípadě AmericasArmy 3 nastane problem ze vsechny tyto hry se sekaj a poškubavaj jako by PC nemnělo požadovaný vykon ale hacek je vtom ze hry jako BattleField Bad company 2,Mafie II,COD4,company of Heroes vsechny jedou na full detailech jak po masle. A jedine co tyto hry rozdeluje je internet muze to treba nejak blokovat sitovka na desce ASUS P6X58D-E ? nebo jestli nekdo tušíte co to muze delat vsechny ovladace jsem uz prinstaloval asi 10x(i starsi ovladace) BIOS je aktulani a vic nevim co jeste udelat prosím poradte.

Dekuju
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Online Hry záškuby pls help

Příspěvek od NoTHX »

Možná to "blokuje" tvůj poskytovatel internetu a máš dlouhé odezvy, nebo děláš něco co ty odezvy zvětšuje, torrenty nebo jiná datově náročné činnosti. Prostě že ti to laguje. Zkus během hraní mít v příkazové řádce spuštěný příkaz "ping seznam.cz -l 1024 -t". Jinak MMO dokáží být mnohem náročnější než nějaké grafikou přebujelé "singlovky" (multiplayer v řádu jednotek lidí se v tomto případě počítat nedá). I starší a graficky nenáročná MMO může být v případě přelidněného serveru výkonovým peklem.
Naposledy upravil(a) NoTHX dne sob 30. říj 2010, 11:14, celkem upraveno 1 x.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

A co firewall? Něco podobného mi dělal FW od Kasperskyho... I když jsem měl vše povolené/neblokované.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Nebylo by také od věci se podívat, jestli nějaký proces v PC v závislosti na síťovém provozu nevytěžuje CPU, firewall by mohl být jeden z nich.
Joe.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joe.cz »

no ty MMo co sem uvedl jsem hraval uz i na starem PC a to vse behalo v pohode i kdyz to pocitac moc nezvadal ale slo to lepe nez tento novej a firewall sem vypnul a dela to stejne. ted sem zapnul wowko a pokud se nehejbu a jen koukam tak to jede na 60FPS ale jak se zacnu pohledem otacet kolem postavy tak FPS spadnou na 1 a zacne se to skubat jak se prestanu otacet postupne se to vrati na 60FPS a plinulost vytižení procaku 30% pamet 45% grafika 55%. vytižení síte při hře 0,05%
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Me podobnou paseku delalo Kerio PW, ze byl vyplej nestacilo, musel ze systemu..

Ale netusim zda je to stejny problem s FW.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Joe.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joe.cz »

no ja pouzovam Nod32 už nekolik let a bezproblemu ale vyloučit se tato možnost taky nedá ale podle mne to nebude favorit na tento problem.
Joe.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joe.cz »

Tak nod32 to nedela :/(
Joe.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joe.cz »

jen uprěsním že hra nelaguje ale chova se jako kdyz to vykonem nestiha ale tyto hry jsem hral i na starem pc z procesorem Q6600 a grafikou Nvidia 8800 GTS kde to bezelo celkem dobre ale vykon PC nestacil ted uz je dostacujici ale nekde je problem mozna ze to dela Dualni sitovka ktera je na desce.

Tak uz jsem zjistil ze dva pametove sloty jsou spatne a kdyz teda jedu na ten posledni fungujici tak to stejne nejede jak ma takze mapeti vyreklamuju ale stejne to asi nepujde takze uz vyzkousim jen reinstal Win a kdyz ano to nepomuze reklamuju celej PC.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“