nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct

Příspěvek od Teuzz »

Že je to user-specific věc. Tzn. pokud jsem to s vámi neřešil, potřebuji vědět, že máte ten problém. A pokud předem začnete kopat, že jsem to u dvou jiných uživatelů z 30k nevyřešil, tak moje motivace bavit se s vámi je rázem poloviční.
Burn in hell.
keyz
Nováček
Nováček

Příspěvek od keyz »

Prihlaseni na http://pctuning.tyden.cz/ mne take nefuguje.Vyplnim nick,heslo enter a nic se nestane.Chtel jsem se zrovna zeptat v komentarich na jednu vec.Tak snad tento problem s prihlasenim bude odstranen.Co koukam dle komentaru tak se se problem tahne delsi dobu.No musim rici,ze jsem nikde nikdy nemel problem se prihlasit.Tak krasne lajcky se zeptam.Kdyz to funguje jinde proc to nefunguje zde?
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Protoze ani autori komponenty naseho CMS, ktera bere loginy z DB fora, nevi, co je za problem. Joomla je mysticky system, kde admin musi mit pevne ID, jinak to nejede a stejne tak uzivatele. V redakci mame na stole dve ruzna reseni problemu s komentari, zitra to rozsekneme a dam vedet.
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Takže. Přidal jsem diagnostiku do přihlašovacího pluginu. Kdo má problém, prosím, postněte, co vám log vypisuje, potřeboval bych to vidět, abych věděl, kde to u vašich loginů selže...

Najdete po přihlášení dole na stránce... viz. http://awesomescreenshot.com/07b3bbpa0

Takže pak Copy&Paste pomocí Code sem do diskuse.

Díky
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

V rámci toho, že lidská blbost je nekonečná se vám po návratu ze stránky, která vás nepřihlásí, načte cache bez toho logu, večer napravím. Sorry
Burn in hell.
niky79
Nováček
Nováček

Příspěvek od niky79 »

Teuzz píše:Že je to user-specific věc. Tzn. pokud jsem to s vámi neřešil, potřebuji vědět, že máte ten problém. A pokud předem začnete kopat, že jsem to u dvou jiných uživatelů z 30k nevyřešil, tak moje motivace bavit se s vámi je rázem poloviční.
To je mozne. Faktem ale je, ze existuje problem, kteri jste nebyli schopni vyresit za rok ci jak dlouho, bez ohledu na to, u kolika lidi se vlastne projevuje. To je proste tristni vec.

Vezmete to z meho pohledu - zaregistruji se kvuli komentarum (uz to je tezky opruz, ale budiz!). Pak se zkousim prihlasit a proste NIC, nejde to. Za par dnu zkusim znova, stejny problem. Vlezu do fora a misto abych zadal novy topic, jak lamy delaji, podivam se, zdali uz k tomu neco nebylo napsano. A hle, bylo, dokonce s aktualnim datem. Pak ale ctu diskusi a vidim, ze byla zalozena pred rokem a pul = tj. problem pretrvava dodneska.

Na opravu ale klidne kaslete. Chtel se prispet k nejakemu clanku, takze jsem se zareigstroval, protoze byla sance, ze sem budu chodit pravidelne. Neslo to, nejde to ani dodnes... nashle. Ja vim, co je komu po jednom ctenari, kdyz jsou jich urcite desitky tisic, ale me jste proste ztratili.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Nashle.
Burn in hell.
muliku
Začátečník
Začátečník

Nejde se mi přihlásit na PCT stránkách

Příspěvek od muliku »

Zdravim. Už delší dobu se mi nejde přihlásit na stránkách PCT, abych mohl psát názory pod články. Napíšu jméno a heslo, potvrdím, stránka se načte znovu, ale pořád nejsem přihlášen. Co je špatně?

Jako prohlížeč používám Operu
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
HumaBabula
Nováček
Nováček

Příspěvek od HumaBabula »

Bohužel mám stejný problém jak uživatelé přede mnou :( . Zřejmě to nebude záležitost pár uživatelů, doufám že se to v brzké době vyřeší.
HumaBabula
Nováček
Nováček

Jen tak mimochodem, nějak vám ujíždí čas na serveru. Já mám stále čtvrtek 23:04 11.11.2010 (zřejmě letní čas že?)
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ja mam 23:27 a na hodinach 23:27, takze to bude asi v poriadku :wink:
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
HumaBabula
Nováček
Nováček

To se omlouvám, vycházel jsem z času uvedený v hlavičce příspěvku s názvem zaslal. Teď, ale koukám nahoře na stránce je uvedeno: Časy jsou uváděny v UTC + 1 hodina (letní čas). Takže tím je to jasné.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Když bys měl dobře přehozený čas v nastavení fóra, tak i tam uvidíš správný čas :wink:
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

implementován nový algoritmus přihlašování, prosím, zkuste to, a dejte vědět, jak to šlape.
Burn in hell.
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Parada, uz mi to konecne slape.. diky ;)
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Vultur84
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vultur84 »

Ahojte,ja som to teraz skusal a nejde mi to,stale mi pise ze pre vkladanie komentov je nutne byt registrovany,vyplnim hore prihlasenie kliknem na ten stvorcek a nic...podla mna tam robi sarapatu ta reklama,ked kliknes na ten oranzovy stvorec tak sa to preklikne na tu reklamu.Nerozumiem tomu.
Som Flegmatik a je mi to jedno...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

tak to prosim jeste zkuste, pridal jsem si tam logovani, tak at vim, na cem to zhuci...
Burn in hell.
Vultur84
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vultur84 »

No akurat som to naklikol asi 5x a stale nic neprihlasi ma...nerozumiem
Som Flegmatik a je mi to jedno...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Podle logu ověření jména a hesla projde, takže :/ ... Cookies jsou zapnuté? přidal jsem tam ještě nějakou diagnostiku, takže až se zkusíte znovu zalogovat, budu zase o něco chytřejší...
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ok, mám další info, je to třeba i u uživatele joeqr, prohlášení sice projde, ale systém to neudrží a uživatel je odhlášený. Řeším.
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“