projekt : Red&Black

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
kanecicq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: projekt : Red&Black

Příspěvek od kanecicq »

nooo .... mě se to líbí :) ale proboha naučte se prosím nahrávat ty fotky tady :jaw:
,,Lež je vždy o krok před pravdou"
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL :P
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

No, modré podsvícení na červené case :?
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
smallsonic
Nováček
Nováček

Příspěvek od smallsonic »

Drobek' píše:No, modré podsvícení na červené case :?
je to zvláštní ale vypadá to hezky :)
FRED332
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FRED332 »

pekna praca sidce niektore detaili sa mi nepačia ako napriklad tie nalepky alebo to modre podsvietenie mozno by bolo lepšie červene ale to je iba vec nazoru takze ako prvy mod je to dobre
Angellus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angellus »

mno ja mam cernou case a mam modre i cervene podsviceni s tim ze sem podsvicenou modrou turbinu predelal a bude svitit cervene mel jsem jen cervene a i pres bocni mrizky to oslnovalo a vypadalo to v pokoji jak v nejakym bordelu tak sem pridal modre aby to trosku ztlumily
PrimarPC CPU:AMD Phenom II x4 940 3GHz Black Edition,MB:Gigabyte GA MA790FX-DS5,RAM: KingStone 4x2GB ram 1066MHz CL5 HyperX Black Edition,VGA:Saphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB GDDR5,HDD: Seagate Baracuda 500GB,case: Aerocool AeroEngine Plus Black,Mouse:Logitech G9, Keyboard: Logitech G15,Sound: Logitech X540 5.1
SekundarPC CPU:AMD Phenom x4 9550 2,2GHz ,MB:Gigabyte GA MA790X-DS4,RAM: KingStone 4x1GB ram 1066MHz CL5 HyperX ,VGA:Saphire ATI Radeon HD4650 512 GDDR3
NoteBook Acer Aspire 5535 cpu:AMD Athlon 64 X2 QL62 (2.0GHz), paměť 3GB RAM, 320GB disk, grafika ATI Mobility Radeon HD3200, Windows Vista Home Premium.
smallsonic
Nováček
Nováček

já vím :) ty nálepky byl krok vedle :) .. jinak osvícení modré se mi líbylo více než to červené :) a ve skutečnosti to vypadá jinak :) nafotím ještě jednou lepší fotákem :) díky za názory a nějakej nápad jak to vylepšit?
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

no to ze si dal pryc plexi ... udelal diru z boku a narval kos z tahokovu misto 3,5" slotu si udelal co ?
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
jawakiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jawakiller »

me se to libi moc akorat mozna bych tam nedal ten znak biohazard a udelal bych i vnitrek do cervena jinak parada :) na tuningpc.cz to muzes hodit adminovi :¨)
smallsonic
Nováček
Nováček

shanker píše:no to ze si dal pryc plexi ... udelal diru z boku a narval kos z tahokovu misto 3,5" slotu si udelal co ?
o co ti jako jde? tady nešlo o razantní přestavbu ale o prvni zkoušku!!!

Jinak ostatním díky za názory :) kam že to mám hodit nebo co? :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“