nooo .... mě se to líbí ale proboha naučte se prosím nahrávat ty fotky tady
,,Lež je vždy o krok před pravdou"
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím! Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
pekna praca sidce niektore detaili sa mi nepačia ako napriklad tie nalepky alebo to modre podsvietenie mozno by bolo lepšie červene ale to je iba vec nazoru takze ako prvy mod je to dobre
mno ja mam cernou case a mam modre i cervene podsviceni s tim ze sem podsvicenou modrou turbinu predelal a bude svitit cervene mel jsem jen cervene a i pres bocni mrizky to oslnovalo a vypadalo to v pokoji jak v nejakym bordelu tak sem pridal modre aby to trosku ztlumily
PrimarPCCPU:AMD Phenom II x4 940 3GHz Black Edition,MB:Gigabyte GA MA790FX-DS5,RAM: KingStone 4x2GB ram 1066MHz CL5 HyperX Black Edition,VGA:Saphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB GDDR5,HDD: Seagate Baracuda 500GB,case: Aerocool AeroEngine Plus Black,Mouse:Logitech G9, Keyboard: Logitech G15,Sound: Logitech X540 5.1 SekundarPCCPU:AMD Phenom x4 9550 2,2GHz ,MB:Gigabyte GA MA790X-DS4,RAM: KingStone 4x1GB ram 1066MHz CL5 HyperX ,VGA:Saphire ATI Radeon HD4650 512 GDDR3 NoteBook Acer Aspire 5535 cpu:AMD Athlon 64 X2 QL62 (2.0GHz), paměť 3GB RAM, 320GB disk, grafika ATI Mobility Radeon HD3200, Windows Vista Home Premium.
já vím ty nálepky byl krok vedle .. jinak osvícení modré se mi líbylo více než to červené a ve skutečnosti to vypadá jinak nafotím ještě jednou lepší fotákem díky za názory a nějakej nápad jak to vylepšit?
me se to libi moc akorat mozna bych tam nedal ten znak biohazard a udelal bych i vnitrek do cervena jinak parada na tuningpc.cz to muzes hodit adminovi :¨)