Konverze videa neproběhne celá

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Konverze videa neproběhne celá

Příspěvek od Weightlifter »

Zdravím mám dotaz, snažím se převést video z formátu asf. do avi. ale pokaždé se mi to zastaví asi na 18% a už fakt nevím co s tím. Zkoušel jsem to v Xilisoftu tam se to stopne u těch asi 18% a pak ještě v Ultra video converteru ten to sice zkonvertuje dokonce, ale asi po 7 minutách vypadne audio takže zase nic. Bylo to streamované video z ceskatelevize.cz. Stahoval jsem odtamtud 2 videa jedno se převedlo vpořádku, ale to druhé prostě nejde. Nevím jestli to může být tím, že je soubor nějak poškozený, protože když se to přehrává v tom asf tak to jede v pohodě dokonce. Jestli víte jak na to tak prosím o řešení díky
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Konverze videa neproběhne celá

Příspěvek od kocourleo »

ZKus to otevřít v avidemuxu ( http://fixounet.free.fr/avidemux/ ) a uložit bez rekomprese.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

A jak to uložím bez té rekomprese?
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

U VIDEO i AUDIO bude kopie a změníš pouze kontejner na AVI.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Když jsem to dal uložit tak vznikl soubor bez přípony
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Zkus WinAVI video converter... Ten mi funguje bez problemu.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Tak tu příponu k názvu přidej a výsledné video vyzkoušej, bude to v pořádku. Hlavně nedělej novou kompresi, ztratíš kvalitu a i čas (uložení bez rekomprese trvá pár minut).
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Díky WinAVI funguje super
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“