Fallout: New Vegas
Moderátor: Baneshee
- Swat
- Mírně pokročilý

Re: Fallout: New Vegas
Na levelu 23 s unarmed na 55 a Pushy nebo Paladin Toasterem na ruce už jim stačí jedna rána,ale ze začátku jsem z nich vytejkal...Problém je,že se jich vždycky slítne hodně,no.Do jednoho se mlátí a další tři bodaj,takže to beztak člověk trochu zchytá.To samý jsou Deathclaws.Na jednoho se taky zřídkakdy narazí,vždycky jich je víc.Včera jsem si je ale dal na jednom z těch nádraží.Dal jsem Stealth Boye,mám perk Silent Running (v přikrčení můžu běžet a nikdo mě neslyší),takže jsem se vždycky zezadu přiblížil a jednou ránou s Pushy na ruce jsem ho sejmul-krásně v těch animacích lítali-do vejšky,do dálky+s perkem Blood Mess se kolikrát rozlítli doslova na sračky.Zatím jsem nenarazil na Albino Radscorpiona,ale mám pocit,že ve Vegas nejsou.Ty byly dost tuhý v F3.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Máš zajímavý stealth styl. Není špatné. To já vždy všude naběhnu a střílím co to jde. Podle vzdálenosti nepřítele se rozhoduju jestli pojedu přes VATS nebo normálně. Pravda, že když jsem potkal parače, tak jsem se moc nechytal, ale to už bylo docela dávno. Teď jsem větší řezník na 18 lvl. Používám plasmovku(dává myslím o něco méně než v původním falloutu), laserovy samopal na EC balíčky a 10mm samopal.
Nejvíc na Vegas chválím úkoly, které jsou krásně rozmanité, zábavné a nabízí více možností. Např. teď jsem opravoval elektrárnu a poslal proud do celé oblasti. Možnost zesmažit vojáky NCR mě fakt pobavila, profesor kterého mám v partě(kupodivu dává velice slušný dmg plasmovou pistolí) mě poté seřval a odešel. Kdybych nehrál čistého klaďase, tak to nechám. Úkol v kytkama zamořeném vaultu taky moc povedený atd. Klasických zabij nebo dones, jak to bývá jinde moc k vidění není. A to se cení.
Nejvíc na Vegas chválím úkoly, které jsou krásně rozmanité, zábavné a nabízí více možností. Např. teď jsem opravoval elektrárnu a poslal proud do celé oblasti. Možnost zesmažit vojáky NCR mě fakt pobavila, profesor kterého mám v partě(kupodivu dává velice slušný dmg plasmovou pistolí) mě poté seřval a odešel. Kdybych nehrál čistého klaďase, tak to nechám. Úkol v kytkama zamořeném vaultu taky moc povedený atd. Klasických zabij nebo dones, jak to bývá jinde moc k vidění není. A to se cení.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
q come fly with me... parada to nema chybu proste
no pořád se snažím být neutrál.. lvl 9 metla pouště - hraju to s cz titulkama
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
necetl sem si popis bugu, ale me tam hra taky spadla kdyz uz sem mel vse splneno a sel sem do pozdemi proste otevrit dvere a crash... jinak zadnej problem se stabilitou a je skoda strilet ty nightkiny jde to bez strelby a je to velka srandaSwat píše: http://fallout.wikia.com/wiki/Come_Fly_With_Me
Viz první tři body v odstavci s bugama,myslím,že jedno z toho se mi včera přihodilo.Takže pokud se vám to stane,tak je to zřejmě problém hry.Spíš bych tipoval bod jedna a tři-Space Suit jsem sebral a přesně v tom control roomu mi to crashlo.Jinak hra je zatím nátěr jak prase a dost si to užívám,zase mě to totálně pohltilo jako F3.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Výdy jsem minimálně 2 Nightkiny sejmul, nechtělo se mi páčit dveře od vězené a cestou se mi vždy někdo připletl pod ruku..
Btw splnil někdo ten Quest v Novacu s obranou stáda krav? "někdo" chodí farmáři na brahmíny
až když jsem to projížděl podruhé jsem si všiml že kousek od ohrady je Nightkin s Tichošlápkem 
Btw splnil někdo ten Quest v Novacu s obranou stáda krav? "někdo" chodí farmáři na brahmíny
- Swat
- Mírně pokročilý

Jo,tenhle miniquest jsem dělal.Je tam zchovanej za šutrem a kolem půlnoci se přiblíží a sejme Brahmínu.Mě teď spíš točí jinej quest.Jmenuje se Nothing but the hound dog.Mám sehnat čoklovi náhradní mozky a jako optional se mám porozhlídnout na území Legion.Jenže to se nachází na druhý straně Hoover Dam a ty dveře jsou inaccessible.Po dvou hodinách lítání,plavání kolem skal jsem nevydržel a šel na net.Tam jsem se dočetl,že tahle oblast je zamčená až do poslední bitvy,tzn.že ten optional vlastně nejde splnit v případě,že platí fakt,že po dokončení hlavního příběhu se nedá pokračovat ve hře.To je trochu nedomyšlený,řekl bych.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Primárně tě to zavede k paní Gibsonové na šrotiště
(ta přeci má smečku psů).. Alternativy jsou Dáblové a Legie.
Právě jsem tenhle quest splnil.
Právě jsem tenhle quest splnil.
- Swat
- Mírně pokročilý

Ale to já vím.Já ty mozky chtěl všechny tři,abych si pak vybral,ale prostě k Legii se nedostanu,takže to budu muset dodělat bez toho.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
btw. nepodelal sem si neco kdyz chodim v brneni vojaka nrk... nic lepsiho neni(zatim) jeste sem narazil na brneni rangera ale to ma nejlepsi za sebou a na legii utocim uz je proto z to sou zasr... otrokari?
- STELKER
- Začátečník

-
zvažuji tuto hru koupit jelikož jsem velký fanoušek rpg a chci se zeptat jestli ta hra za to stojí
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ano stojí, kup si jí.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahá... SrySwat píše:Ale to já vím.Já ty mozky chtěl všechny tři,abych si pak vybral,ale prostě k Legii se nedostanu,takže to budu muset dodělat bez toho.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi bych ještě počkal, zda náhodou nevyjdou další patche opravující množství bugů.STELKER píše:zvažuji tuto hru koupit jelikož jsem velký fanoušek rpg a chci se zeptat jestli ta hra za to stojí
Nicméně hra je to slušná, ale jak už to bývá v základní verzi nic moc, takže šup na newvegas.nexus.com
Vždy prodávám i jinde.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Získávají parťáci také nemoc z ozáření nebo jsou imunní?
Také se vám stává, že E-DEho chytne rapl a začne po všem střílet?
Craig Boone si někde zaratil sniperku, je to možné???
Jak ji dostat zpátky?
Také se vám stává, že E-DEho chytne rapl a začne po všem střílet?
Craig Boone si někde zaratil sniperku, je to možné???
Jak ji dostat zpátky?
Naposledy upravil(a) Prometheus dne pát 5. lis 2010, 21:12, celkem upraveno 1 x.
Vždy prodávám i jinde.
- migelinho
- Nováček

-
Zdravím, mám takový problém.. (Jak jinak)... Jak už se tady ze začátku řešilo, hra mi zamrzá, prostě se sekně a nezbývá nic jiného než ctrl-alt-del.... Ztuhne mi to pokaždé jinak, někdy mi hra jede minutu pak třeba půl hodiny, max. mi to jelo tak 45 minut... Poradíte? Děkuju
- MaximusCZECH
- Začátečník

-
No já jsem v pytly. Asi nějaký bug ve hře, ale nejde tento úkol prostě dokončit. Zkoušel jsem hrát i jiné úkoly a pak se vrátit zpět, ale pořád bez východiska. Mám hotový úkol OBNOVENÍ NADĚJE. Porazil jsem Legii u Nelsonu a mám říct o vítězství Polatlimu a ten chlápek prostě na to vítězství vůbec nereaguje-nedává mi možnost volby v rozhovoru o tom začít i když ostatní NPC oslavují toto vítězství. Prostě nevím co s tím
Jsem dalších x hodin dál ve hře a znovu to loadovat nebudu, to mi za to nestojí 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tohle je známý bug, v dalším patchi to snad bude fixed
Nebo je tu ještě možnost dokončení ukolu přes konzoli, jestli nechceš čekat...
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Konzoli už jsem taky jednou použil - naházel jsem si do inventáře dvě radioaktivní psí známky z questu co zadá voják před Camp Searchlight, protože hledat tam pět hodin v kuse ghůly jestli to u sebe nemaj je fakt retardace roku. Za tyhle questy bych občas designéry střílel
.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Chlapci prosím v jakém obchodě se dá koupit tichošlápek? Finišuji příběh a v přehradě potřebuju projít kolem stráží neviditelný a zapojit chip, jinak po mě střílí. Dík
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
lidi celkem by me zajimalo jakym smerem svoje postavy smerujete, ja zatim specuju palny zbrane (pistole a tak) rec, otevirani zamku a sem tam hodim neco do leceni pripadne plizeni, zajimalo by me jak se hraje za takovyho mlatice na blizko a jestli to lze, nebo jak to jde s energetickejma zbranema, tak nejak sem vzdy hral ve falloutu ostrelovace - davam prednost podlemu boji na dalku idealne z skrytu a 1 shot 1 kill