Gran Turismo 5

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 5

Příspěvek od peterch »

Cafte, zaciatkom decembra by konecne mohol byt Gran Turismo 5 a zrejme to bude konecne dovod na kupu PS3, aspon pre mna :D
Co myslite, bude to ozaj taka pecka aka slubuju a vlastne kvoli comu to uz niekolkokrat odkladali ?
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Gran Turismo 5

Příspěvek od Walker »

Gran Turismo byla vždycky pecka a já osobně kdybych si měl kupovat PS3 tak by to bylo jedině kvůli této hře...dá se říct, že je výjmečná :-) a osobní pocit z videí a informací co se 5ky týče tak jen tu výjmečnost potvrzuje
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Nevím proč, ale pochybuju že bude zážitek z jízdy takovej jako u Shiftu. Ale rád se nechám příjemně překvapit. Až to bude někde (aukro, ebay) za 600 tak to možná vemu.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Bumblebee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bumblebee »

GT5 je jediná hra kvůli který si koupim PS3.. :-D
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

tych hier je viac na PS3, koli ktorym sa to oplati, ak teda uz nieco musis kupit.
Ale ja si radsej kupim za tie prachy benzin do auta.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Bumblebee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bumblebee »

no pro mě to je jen GT5 a MGS4 teda.. kup si klidně benzinku rovnou :-D
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Paul píše:Nevím proč, ale pochybuju že bude zážitek z jízdy takovej jako u Shiftu. Ale rád se nechám příjemně překvapit. Až to bude někde (aukro, ebay) za 600 tak to možná vemu.
Jsem Paule myslel,že jsi ortodoxní PC hráč....Já měl teda taky tuhle nutkání,když vyšla Forza,že koupim Xko,ale zatím odolávám.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Já už asi měsíc uvažuju jak předělám hru NHL 11 na PC. A GT5 se mi líbý také proč to neudělali na PC ? :sad: Jak budu mít trochu víc času tak to skusím předělat na PC.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

Paul píše:Nevím proč, ale pochybuju že bude zážitek z jízdy takovej jako u Shiftu. Ale rád se nechám příjemně překvapit. Až to bude někde (aukro, ebay) za 600 tak to možná vemu.
:lol: :lol: :lol: Srovnávat GT5 s Shift, kde snad i předokolka bylá přetáčivá... Ano, obojí obsahuje okruhy. I v shiftu šly nastavovat různé věci, aby auto bylo více-hůře ovladatelné... Ale tím to končí. A graficky se to taky nedá srovnat. Ano, pohled z kokpitu byl dobrý. Ale např. zvuky - i jen při lehkém zatočení pískaly gumy jakoby už ztrácely přilnavost. A fyzika - no jéjé, radši nekomentovat... Arkáda to není, ale sim také ne... Ať radši EA dělá věci ve stylu nynějšího HP. To bude na odreagování super - žádný tuzning (až na to nitro)
A než to bude za 600, to si počkáš dlouho :wink:
Ale jinak GT5 určitě bude pecka - jako každé GT.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Swat píše:
Jsem Paule myslel,že jsi ortodoxní PC hráč....Já měl teda taky tuhle nutkání,když vyšla Forza,že koupim Xko,ale zatím odolávám.
Kamarád koupil PS3, kupujem na to hry dohromady a půjčujem si to..zatím jsem na PS3 dohrál Red Dead Redemption (8/10), Uncharted 1 (7/10), Uncharted 2 (9/10), Heavy Rain (7/10)
adam007cz píše:snip
Hele mel si co chceš, já Shift dohrál a bavil mě neskutečně, na to že se jedná o okruhy..a z GT5 zas tak podělanej nejsem. Ale jak říkám, rád se nechám překvapit :P

Btw heavy rain jsem na aukru koupil před dvěma měsíci za 600, a to taky není kdovíjak stará hra.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
adam007cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam007cz »

Já shift taky hrál, ale naštěstí jak jsem koupil, tak jsem prodal. Ono to je možná zábavné v tom, že to není sim. Ale úplně arkáda taky ne... Arkádový simulátor... Něco mezi. Ale každý má rád něco jiného, to nikomu neberu. Ale nelze srovnávat tyto 2 hry. Ano co se týče grafiky, fyziky - ale tam 100% shift prohraje - pokud jej budeme teda brát jako sim
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Uz viete niekto kedy je release tejto hry? Je to vraj uz v lisovni..
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Este poprosim, NFS ani neporovnavajte s GT5 pretoze to je hlboka urazka GT5 :-)
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

Nevíte, jestli se bude dát v Gran turismu 5 hrát proti sobě s 2 ovldači ? Resp. se rozdělí obrazovka na 2 poloviny, a bude se to dát hrát například s kámošem, který bude ovládat druhý ovladač. Funguje to vůbec ?
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
BRUCEF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRUCEF »

POkud si vzpominam na GT 1,2 a mozna i 3 kterou jsem hral proti kamaradovi u neho na tv, tak to zadny zazrak nebyl. Nerealisticka arkada bez zakladnich veci jako poskozeni aut, chovani na silnici, zrychleni apod.
Priznavam,ze GT4 A GT5 prologue jsem sice videl na videich, ale take zadny graficky zazrak a poskozeni myslim, take nebylo.

Jestli se od te doby zmenilo, tak mi to uniklo. Nebo snad tvurci slibuji u cistokerevne GT5 neco jineho nezli bylo doted?
Hard Atack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hard Atack »

GT4 uz byla celkem vymazlena.
Ano v GT 5 bude poskozeni, ani budou tam kokpity zevnitr, ano bude tam dynamicke pocasi v prubehu zavodu. Ano bude to pecka :-D
Už jen pracovní NTB :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Taky se to tak dá říct. Ale.....poškození bude jen takové, aby se vlk nažral (ti, co to chtěli) a koza zůstala celá (PD). Tedy nic moc. Dynamické počasí bude jen na menší části okruhů. Kokpity budou jen u 200 aut z těch 1000. Jinak replaye budou v 1080p, gameplay pouze 720p, ale vše v 60 fps.
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

Takže si myslíte, že to bude i v GT5 ? Protože si to chci zahrát s bráchou : D.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Bumblebee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bumblebee »

G19:DD píše:Takže si myslíte, že to bude i v GT5 ? Protože si to chci zahrát s bráchou : D.
měl by tam bejt klasickej splitscreen pro dva hráče :wink:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

no GT5 vypadá luxusně, okamžitě bych to kupoval, nevím jestli je teď na trhu závodní hra, která by mě zaujala víc... To je jediný důvod, proč mě mrzí, že mám xbox :) Ale tam máme aspoň forzu, která je taky supr.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“