Graf : Cena - Výkon

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
supervisor
Nováček
Nováček

Graf : Cena - Výkon

Příspěvek od supervisor »

Ahoj
Jsem servisní technik a prodavač v jedné PC firmě a rád lidem nabízím věci s nejlepším poměrem cena výkon. Abych lidem mohl nabídnout věc, která má vysoký výkon a zároveň bude za dobrou cenu tak používám kvalitně vyvedené grafy zde na PCT, které mi pomůžou s volbou.

Ale zde je ten háček a můj návrh na vylepšení.

Bohužel grafy jsou aktuální pouze několik málo dní a všichni dobře víme, že ceny se každý den mění a podle grafu se již nedá orientovat a proto bych navrhoval vytvořit nějaký script, který by si aktuální ceny komponentů každý den stahoval a i u starších článků by jsme měli stále přehled jak je to s cenami.

Realizace: Určitě by bylo mnoho způsobů jak ceny aktualizovat, ale nejreálnější by bylo kontaktovat nějaký e-shop a domluvit se na spolupráci.

Nejenom, že by jsme získali přesný graf cena - výkon, ale ještě by se dal sledovat graf cen a dostupnost výrobku na trhu.

//Thellwin - přesun ze sekce Od a pro adminy
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Graf : Cena - Výkon

Příspěvek od -HoNY- »

Zdravím,

pro určení aktuální ceny používáme grafy z Huréky a srovnání poměru cana/výkon má pouze u větších testů a parametry ceny se mění většinou současně.

Obrázek

Viz například zde:
http://pctuning.tyden.cz/hardware/disky ... gb?start=2
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“