Star Wars: The Force Unleashed 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Star Wars: The Force Unleashed 2

Příspěvek od krakenuss »

Jsem v posledním kole, bojuju s Vaderem a zrovna jsem v te části jak po mě háže různé předměty a já je po něm házím zpátky, za chvíli popojde a začne je házet znovu, zase je na něj hodím a pak už Vader jenom zůstane stát a nic se něděje a já absolutně nevím jak pokračovat, poradte mi prosím nekdo jak pokracovat. Thank you very much.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne úte 2. lis 2010, 09:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
CZ_viper
Začátečník
Začátečník

Re: Star Wars The Force Unleashed 2 Nevím jak pokračovat

Příspěvek od CZ_viper »

Bohužel Ti neporadím, já se zasekl v druhé misi na tom vlaku, kde na mě střílí z té lodi, neustále po ní metám ty rakety zpět, ale vždy mě rozstřílí ten vlak. Zajímavé, že v prvním díle jsem sejmul celý Stardestroyer, tady nemůžu pitomou stíhačku. Ach jo.
AMD 9800X3D PBO2e 80°C, 64 GB DDR5 6400 CLK 32, Gigabyte RTX 4090 OC, 3x 4 TB SSD, Acer Predator 43" 4k/120.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Star Wars The Force Unleashed 2 Nevím jak pokračovat

Příspěvek od HEAD »

Zkuste se podivat na youtube na nakej walkthrought :)
riXo
Začátečník
Začátečník

Re: Star Wars: The Force Unleashed 2

Příspěvek od riXo »

Vcera som tu hru zhltol ako jednohubku. Zacal som hrat okolo obeda a podvecer mi ukazalo titulky, hral som s prestavkami.

+ pekna grafika(hral som na plne detaily@1080p, E5200@3.8, 5750, fps som nemeral za celu dobu hrania sa to zhruba 2 krat vyditelne spomalilo), bavilo ma to, jeden level mal pekny design

- kratke, smrdi z toho konzola, vacsina levelov sa mi designovo nepacila..

cely cas som bol... omameny weedom
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
slimjimus
Nováček
Nováček

Příspěvek od slimjimus »

sekaj se mi v animacích zvuky na Xifi extreme audio - Widle 7, nevite co s tim?
jindra1994
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra1994 »

2krakenuss: jak jsi rikal ze prestal tak k nemu musis doskakat po tech kotoucich na ty klony jak tam jsou a zacit se s nim mlatit ....

2CZ_Viper: jak po tobe strili tak to nemas posilat z5 jakoby tim ze tu raketu chytnes ve vzduchu a posles z5 ale tak ze vzdycky kdyz jsou skoro u tebe tak musis dat blok jak se prekrizej oba svetelne mece presne ve chvily kdy jsou u tebe a odrazej se treba tri rakety z tech ctyrech najednou
Darell
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Darell »

Zdravíčko, chtěl bych se zeptat ... mám grafiku 8600GT a nejspíš se při hraní objevujou artefakty, grafika se nepřehřívá (55°C) ... ano, vím, je to už stará grafárna, ale minimální požadavky jsou 8600GT a výš :-D , třeba Mafie II má stejné požadavky a u ní jsem nic podobného nezaznamenal, dokážete poradit, čím to je/ co s tím? ;-) Dík
Tady jsou kdyžtak screeny ze hry ... zde
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Zkus v nastavení grafiky hry zapnout odrazy (reflections).
Darell
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Darell »

Áá ... dík, pomohlo :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“