Pevny disk nenalezen !!!

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
colek11
Začátečník
Začátečník

Pevny disk nenalezen !!!

Příspěvek od colek11 »

Když jsem svuj jediny inter disk prendaval z mista na disketak :lol: . Normálne jsem odpojil sata 2 kabel a privodovy kabel ze zdroje a disk se normalne nerozbehl. Tak jsem disk s windowsem zadal rucne V biosu Xpress Recovery2 a nasel jsem si Hardware A disk s windowsem (ch.1 ...) delal jsem to tak asi 30 dni a dnes jsem normalne resetoval pocitac a najednou nic :x Xpress Recovery2 nepustim vzdy kdyz jsem pc zapinal tak jsem mlatil do F12 (Xpressrecovery2) jak divy. Vzdy po urcite dobe mackani z pevneho disku nebo s desky vydal tikavy zvuk po kazdem zmacknuti (na to jsem se chtel zeptat driv) Tet disk nen´ái nalezen nevim jestli nezdechl ale mam ho tak 3 a pul roku. Prosil bych o rychle odpovedi protoze zacina vikend ja nachci zustat bez Pc :( moc vas prosim o radu , diky !!!!

Edit: Pevny disk prave nalezen. Bohuzel nemuzu system pustit Xpressrecovery2 nejde spustit
PC: CPU: Intel Core2 Duo E6750 2,66GHz MB: Gigabyte GA-P31-DS3L GPU: GIGABYTE 9600 GT 512 MB RAM: ADATA 1GB 800MHz DDR2 800 MHz GENERÁTOR: Modecom FEEL I 400ATX HDD: WDC WD2500AAKS-00VSA0 ATA Device 250G
NTB: CPU: AMD Phenom II Quad-Core N950 4 Jádra GPU: ATI Mobility Radeon HD 5650 2 GB DDR3 RAM: 6 (3x 2) GB 1066 MHz HDD: 750 GB
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“