AP
Moderátor: Don
- Reddriver
- Nováček

-
AP
Ahoj, pozval jsem si dnes domů jiného poskytovatele internetu, ke kterému bych rád přešel. Náš dům se mu velice líbil, rád by zde udělal přístupový bod. Internet bych měl zdarma na pořád. HW bych si platil 4000. Zajímá mě co to obnáší za hardware a jestli musí běžet počítač. Kolik se budou pohybovat moje náklady za elektřinu atd. zkrátka zda se mi to vyplatí. děkuji za reakce
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: AP
jaky hardware musi vedet poskytovatel kdyz to hodla montovat a poridit, ty tezko. od HW se pak bude odvijet spotreba elektriny.
pripadne si v OBI kup pocitadlo spotreby e lektriny do zasuvky a poskytovatel nech si elektrinu pekne plati a ty mas net zadarmo jen za to ze si mu to nechal u sebe doma namontovat ... treba
pripadne si v OBI kup pocitadlo spotreby e lektriny do zasuvky a poskytovatel nech si elektrinu pekne plati a ty mas net zadarmo jen za to ze si mu to nechal u sebe doma namontovat ... treba
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tipoval bych to na nejaky Mikrotik, ale kdo vi...
Btw. nejlepsi je vazne tam pichnout mericku odberu, umisteni zarizeni kompenozvat netem zdarma a nechat ISP platit jen par desetikorun (stokorun) rocne za odber...
Btw. nejlepsi je vazne tam pichnout mericku odberu, umisteni zarizeni kompenozvat netem zdarma a nechat ISP platit jen par desetikorun (stokorun) rocne za odber...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je minimálně dobrým zvykem, že když už isp neplatí nájem, nechá ti alespoň net a zařízení zdarma. Také dopořučuji si pohlídat provedení, aby ti tak nevyvedli nějakou prasárnu (už jsem viděl, co někteří zvláště malý isp dokáží).
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB