Sandy Bridge, Bulldozer
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- jozefko
- Nováček

-
Sandy Bridge, Bulldozer
Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat na tieto nove procesory ktore AMD resp. INTEL planuje vypustit. Uz uz som bol rozhodnuty ze teraz je ten spravny cas na kupu noveho kompu a narazil som na informacie o tychto novych procakoch. Pytam sa preto lebo na procesor som mal vyclenenych nejakych 300-400 eur lenze neviem ci teda kupovat procesor teraz ked za 2,3 mesiace pridu tieto nove a cenovymi relaciami na trhu asi poriadne zatrasu. Vie mi niekto povedat o com budu tie nove procaky? Oplati sa na ne cakat?
- vmm
- Začátečník

-
Re: Sandy Bridge, Bulldozer
Pockaj do januara(leden) a kupit sandy bridge alebo tusim do maja(květen) na bulldozerajozefko píše:Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat na tieto nove procesory ktore AMD resp. INTEL planuje vypustit. Uz uz som bol rozhodnuty ze teraz je ten spravny cas na kupu noveho kompu a narazil som na informacie o tychto novych procakoch. Pytam sa preto lebo na procesor som mal vyclenenych nejakych 300-400 eur lenze neviem ci teda kupovat procesor teraz ked za 2,3 mesiace pridu tieto nove a cenovymi relaciami na trhu asi poriadne zatrasu. Vie mi niekto povedat o com budu tie nove procaky? Oplati sa na ne cakat?
\\sandy bridge - je na google plno (hlavne vylepsena graficka cast prepojena s jadrom v kruhovej topológii a myslim pridana cast na H.624 a plno inych ) - je to zbrusu nova architektura - ja tiez planujem mini ITX MSI + Core i5-2500T HTPC na DVB-S alebo DVB-T