Office - nefunkční odkazy

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
djfreezzer
Nováček
Nováček

Office - nefunkční odkazy

Příspěvek od djfreezzer »

Mám problém s MS Office 2007. Pokud mi třeba mailem přijde odkaz na web obrázek atd.. tak při kliknutí se mi objeví chyba: "Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač. Obraťte se na správce systému." To samé se stane pokud odkaz překopíruji do wordu, nebo ve wordu napíšu nový odkaz. Nefunguje ani aktualizace office v nabídce nápovědy. Nevíte co s tím? Docela dost to zdržuje od práce. Firewally jsem zkoušel vypnout, ale není to moje PC tak nevím jestli ještě něco neběží na pozadí.
:worship: :devil:[/size]
killerek
Začátečník
Začátečník

Re: Office - nefunkční odkazy

Příspěvek od killerek »

To PC je v domene?
djfreezzer
Nováček
Nováček

Ne, v pracovní skupině. OS je win-vista
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

tohle má na svědomí Group policy. Jde to nastavit přes Start->Spustit->gpedit.msc
ale je tam toho k nastavování poměrně hodně a hodně se tam nechá zkazit.
djfreezzer
Nováček
Nováček

Je tam toho opravdu hodně. Nevěděl by někdo kde to přibližně hledat? Nebo se mám zkusit obrátit na mrkvosoft?
Miila
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miila »

Dobrý den,

dnes se mi stalo to samé u mých office 2010 v kombinaci s windows 7 (32 bit). Používám jako výchozí prohlížeč Safari 5 a MSIE mám víceméně jen proto že tam je. Donedávna jsem používal ještě Google chrome ale ten jsem později odistaloval (cca 14 dní zpět) a používám jen Safari. Také jsem pátral po příčinách a řešeních tohoto problému, ale většinou se jednalo o zásah do registru a to já moc nemusím (ještě bych to udělal špatně). No ale narazil jsem na jednu prostou a přitom dost zvláštně znějící odpověď: Naistalujte si Google chrome. 2 minuty instalace a ejhle, ono to funguje. Pak jsem nastavil opět Safari jako výchozí a ono to stále funguje. Nevím proč a jak ale šlape to jak hodinky. Snad i Vám tahle prostá rada pomůže
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“