Promazavani komentaru - omluva

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Promazavani komentaru - omluva

Příspěvek od Wlkus »

Rad bych se za redakci verjne omluvil za problemy s promazavanim komentaru, konecne jsme odhalili co se vlastne deje. Nemuzou za to, jak se taky verejne probiralo, redaktori, ale sotek v nasem komentarovem systemu k CMS Joomla. Do nedavna mohl kazdy smazat svuj vlastni prispevek, coz sice na jednu stranu zvysovalo komfort uzivani, na druhou ale take prineslo spoustu problemu. Pokud totiz vlakno smazal jeho puvodni autor, prestaly se zobrazovat i vsechny nasledujici odpovedi. Diky tomu to pak vypadalo, ze je smazala redakce a strhla se vlna emoci. Aktualne je to uz opravene, zatim jsme ale preventivne vzali pravo mazat komentare (vlastni) vsem a testujeme funkcnost...
PCT BOSS
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Re: Promazavani komentaru - omluva

Příspěvek od Cooper69 »

Teuzz 30. září píše:Jinak teda ještě jedna věc... za to můžu trochu já v rámci implementační nedokonalosti. Pokud rozumný komentář odpovídá na něco, co smažeme, jde taky pryč. Protože jsem občas trochu líný programátor...
že se smaže celé vlákno po odebrání prvního příspěvku tedy už víme dávno :twisted: . Na druhou stranu, existuje čtenář, který se sám cenzuruje? (řečnická otázka).

/nicméně je fajn, že jste to začali neprodleně řešit :mrgreen:
Ahoj.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ano, existuje... ty komentáře se nemažou, ale jen jsem jim nastavuje flag, takže máme seznam sebemazačů :)) a není to krátký :)
Burn in hell.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

Oki
teď koukám, wlk psal že se přestaly zobrazovat. sypu si popel na hlavu :roll:
Ahoj.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“