sluchatka k mp3 do 50 eur
Moderátor: CageJ
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Re: sluchatka k mp3 do 50 eur
Využiju téma, chci koupit ségře k Vánocům nějaké špunty, protože ona pořád kupuje nějaké vietnamce z tržnice a vydrží ji max. 3 měsíce. Nechci kupovat žádné drahé, spíš tak do 500. Není náročná posluchačka a dražší by ani neocenila, další věc je ta, že ona mi nekupuje taky žádné velké dary. Takže mě nepřemlouvejte na nic dražšího, nekoupím to.
Zatím jsem vybral Creative EP-630
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Nebo se dá koupit v ceně do 500 i něco lepšího? Ideálně z alfacomp.cz
Díky za rady
Zatím jsem vybral Creative EP-630
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Nebo se dá koupit v ceně do 500 i něco lepšího? Ideálně z alfacomp.cz
Díky za rady
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Dvorix
- Začátečník

- NobodyLovesMe
- Začátečník

Dík, vidím to na ty creativy, sennheisery do 500 asi nebudou nic moc. Ty RE2 se u nás už neprodávají a ty ostatní typy by taky šly, jenže poštovné by to zbytečně prodražilo. Jedině, že by se daly sehnat někde v Ostravě.
- Dvorix
- Začátečník

Nepočítej moc s tím, že EP630 jsou nějaké držáky, často je potřeba jim čistit filtry (záleží na uživateli, platí i u CX300,K324P). A taky je jejich zvuk míle daleko od RE2. Ale pokud ségra není kdovíjaký posluchač, tak budou Creativy hrát bohovksy 
- ehw
- Začátečník

-
Já mám koss plug a jsem tomu rád.Zvuk je skvělý,hlavně mít dobrý zdroj zvuku.Když jsem je připojil k pc s dobrou aparaturou a pustil do nich kvalitní flac či wav,nesl jsem se na vlnách radosti =)
- Dvorix
- Začátečník

to je doufám celé vtip...?
- ehw
- Začátečník

-
ehw píše:Já mám koss plug a jsem tomu rád.Zvuk je skvělý,hlavně mít dobrý zdroj zvuku.Když jsem je připojil k pc s dobrou aparaturou a pustil do nich kvalitní flac či wav,nesl jsem se na vlnách radosti =)
EDIT:// Samozřejmě že existujou lepší možnost,ale za ten peníz je to dobré řešení.Aspoň zvuk mnou vytvořený nebyl skreslen extremně narozdíl od odstatních blbostí do uší...Nezapomeň že taktéž mám doživotní záruku,což je dobré.Už jsem je jednou reklamoval v pohodě.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Jaké filtry? Ségře budou určitě stačit.Předpokládám, že čistit se musí každé špunty/pecky. Taky záleží na tom, jak si člověk čistí uši, co?:-)Dvorix píše:Nepočítej moc s tím, že EP630 jsou nějaké držáky, často je potřeba jim čistit filtry (záleží na uživateli, platí i u CX300,K324P). A taky je jejich zvuk míle daleko od RE2. Ale pokud ségra není kdovíjaký posluchač, tak budou Creativy hrát bohovksy
- Dvorix
- Začátečník

koukni na celou tu diskuzi: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38449
Jsou tam takové mřížky, ty se postupně zanáší (mazem, nečistotami), je potřeba je čistit alkoholem nebo je měnit. Ale to záleží hodně na uživateli.
Plug, Spark Plug jsou extrémně špatná sluchátka za jakoukoliv cenu. Jejich poslech je jen dunivým tónem, který potlačuje jakékoliv jiné než nízké frekvence. bude to znít nadřazeně, ale proč ne. Stojím si za tím. Jejich "kvality" může uznávat jen někdo, kdo neslyšel nic lepšího a nebo je absolutní ignorant reálného zvuku.
Jsou tam takové mřížky, ty se postupně zanáší (mazem, nečistotami), je potřeba je čistit alkoholem nebo je měnit. Ale to záleží hodně na uživateli.
Plug, Spark Plug jsou extrémně špatná sluchátka za jakoukoliv cenu. Jejich poslech je jen dunivým tónem, který potlačuje jakékoliv jiné než nízké frekvence. bude to znít nadřazeně, ale proč ne. Stojím si za tím. Jejich "kvality" může uznávat jen někdo, kdo neslyšel nic lepšího a nebo je absolutní ignorant reálného zvuku.
- myom
- Středně pokročilý

Dvorix: po ekvalizaci umi zahrat velice pekne. menice spatne rozhodne nemaji, bohuzel jsou jenom udelany na duneni...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
fixedDvorix píše:
Plug, Spark Plug jsou extrémně špatná sluchátka za jakoukoliv cenu. Jejich poslech je jen dunivým tónem, který potlačuje jakékoliv jiné než nízké frekvence. bude to znít nadřazeně, ale proč ne. Stojím si za tím. Jejich "kvality" může uznávat jen někdo, kdo neslyšel nic jinýho a nebo je absolutní ignorant reálného zvuku.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2