Notebook HP

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
pextr
Nováček
Nováček

Notebook HP

Příspěvek od pextr »

Dobrý den

Chci si koupit notebook. Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl pro tento - http://notebooky.heureka.cz/hp-compaq-p ... 0-wr824ea/

Ale před koupí mám pár dotazů, hlavně ohledně procesoru (AMD Athlon™ II P320 • 2,1 GHz). Chci se zeptat zda jedno jádro má 1,05 Ghz nebo 2,1 Ghz, předpokládám že 2,1 Ghz, ale chci se ujistit. Potom co takový procesor zvládne například jestli by se na něm dala plynule rozjet hra GTA 4.
Poslední dotaz je grafická karta a to které hry se na ní dají rozjet, nepotřebuju super grafiku stačí mi aby to plynule šlo.

Kdyby jste věděli o nějakém lepším notebooku do 12000 Kč tak ho sem napište. Víc peněz dát nemůžu, takže prosím nepište komentáře typu připlať si 5000 a bude to v pohodě.

Děkuji za odpovědi
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook HP

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

Mě třeba nefunguje ten odkaz, takže ti ani nevím co tam je za grafiku...
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Sorry ale ten procesor je nic moc.Dokonce i t4500 má lepší výkon.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Pro ... 436.0.html
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

ten prcák má 2x2,1GHz. GTA 4 na tom nerozjedeš. odkaz nefunguje, takže nevim co to má za grafiku, ale když nechceš abych psal připlať si tak napíšu nečekej od toho bůh ví jaké zázraky z hraní respetive na hraní to kromě starších her to není
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Nevšimnul jsem si že chceš na notebooku rozjet GTA4,to je jedna zmála her která dokáže zpapkat 1,5GB video paměti.Jakýkoliv mobilní procesor včetně phenomu se připo*ere z GTA4.Pod pojmem plynule se skrývá 24FPS či 120FPS a podobně.Pro každého standart je jinačí a každý se spokojí s něčím jinačím.Kamarád spustil gta4 na low-detail na přetaktovaném atomu.Ano spustil tu hru,ale nebyla v hratelném stavu.Jinač ohledně tebe... :angry2:
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

No myslím, že už teď můžem říct, že GTA4 na tom plynule nerozjedeš...
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“