Výběr nové grafiky do současné sestavy
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr nové grafiky do současné sestavy
no hele tak s touhle kartou si pomuzes v podstate s cimkoliv mimo low end takova 5770 se da uchladit i S1 pasivne, GTX 460 neni spatna(ale pasivne ji neuchladis), jestli paris obcas tak bych uvazoval nad pasivnima atinama, mam v druhym kompu 4670 no neni to nic extra ale staci bohate, ale je pasivni a celkove mam vseky vetraky stahly na minimum a i v shit case od EC za par stovek to je tichy pc, to co mam doma je slyset i kdyz to taky je regulovany, je tam proste hafo vetraku
- asi tak 6 jen v case
a ta neni spatna, neni nejdrazsi ale taky ne nejlevnejsi Dominator CM 690 nV
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- ok1hws
- Nováček

-
Re: Výběr nové grafiky do současné sestavy
Tak já zase na pasivu nebazíruju. Jak jsem psal výše jen uvažuju o posílení grafiky a je mi jasný, že si vlastně pomůžu takřka s čímkoli. Jen tak pro odreagování bych si občas na chvíli zahrál a nechci zase dělat zbytečně velký upgrade PC když to co mám mi na mé potřeby zatím stačí. Děkuji všem za rady.